Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

pahoinvoinnista vielä

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

hei kaikki !Miten olette " hoitaneet" pahoinvoinnin piilottamisen te, jotka käytte töissä ? kun itsestä tuntuu, että on " pakko" ottaa aamulla kahvia kuppiin, vaikka hajukin jo yököttää, en voi keskittyä kovin hyvin, kun etova olo on melkein koko ajan, lounaaalla tilaan ihan poikkeavia annoksia kuin yleensä jne. ja koko ajan tuntuu että " selittelen" .haastavinta tässä on se, että työteho laskee pahasti- kun ei jaksa keskittyä ja tekisi mieli päästä joko raittiiseen ilmaan tai/ja nukkumaan kotiin.onko kukaan ollut poissa jollain verukkeella oikeasti pahoinvoinnin takia ? kun ajattelin etten viitsisi mennä työpaikkalääkärille vielä tämän takia- pahoinvointini pysyy joten kuten aisoissa kunhan syön koko ajan jotain. mutta rasittavaa tämä on. ja viikkoja vasta 8, en haluaisi tätä olotilaa kestää pahimmillaan vielä 10 viikkoa !

Kommentit (1)

Vierailija

Mulla on nyt menossa rv13+0 ja on ERITTÄIN huono olo ympäri vuorokauden. Työterveydessä mulle vaan sanottiin, että pahoinvointi ei kuulu raskauteen, kuvittelin kuulemma vaan...

Sitten otin yhteyttä neuvolaan ja sieltä antoivat aluksi 2 vkoa saikkua että saa levätä.... Yritin käydä yhden päivän töissä tässä välillä,mut ei onnistunu. Tänään taas meno neuvolalääkärille saman vaivan takia. Tiedän kyllä,millasta on sinnitellä pahoinvoinnin kans, suosittelen että otat yhteyttä neuvolaan ja sitä kautta saikulle. Mullaki saattaa välillä olla 1 tai 2 päivää etten oksenna, mut " normaali" päivän aikana oksennan 8-9 kertaa. Olo on muutenkin niin heikko,ettei jaksa tehä mitään. Tuntuu että 12 tuntia ei riitä yöunta,väsyttää silti.

Eli nyt soitto neuvolaan!!!! :)

Voimia ;)

Uusimmat

Suosituimmat