Antakaan nyt vinkkejä, lapseni isä omii lapseni...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Siis, taas vaihteeksi kuulin, että exäni pitää kesälomastaan yhden viikon (lomaa yhteensä 5 vkoa) oman lomani kanssa päällekkäin. Olen etä-äiti ja haluaisin edes koulujen loma-aikana viettää aikaa lapseni kanssa. Ilmoitin kyllä exälle, koska mun kesäloma on, mutta hän kuulema valitettavasti laski jotenkin väärin. Sama oli talviloman kohdalla, hän vaan kylmästi ilmoitti, että ovat vuokranneet mökin enkä siis saanut viellä 2-3 päivää lapseni kanssa.

Exäni on nyt muuttanut yhteen naisen kanssa, jolla on kaksi lasta, ja jotenkin minusta tuntuu, että tämän muuton jälkeen on alkanut nämä loma-asiat tökkimään. Ennen pystyttiin sopimaan ihan sujuvasti.Sanokaas, nyt mitä teen. Ilmoitanko vaan kylmästi, että lapsi on luonani koko oman lomani, vai mitä???

Kommentit (2)

Vierailija

Jos on sovittu, että lapsi on luonasi koko *sinun* loma-aikasi, tai x viikkoa kesälomasi aikana, niin ei ne isän lomat siihen mitenkään vaikuta. Ottakoon vaikka kaikki lomansa samaan aikaan, omapahan on asiansa..

Vierailija

lomat menee sopimuksen mukaan ja sillä sipuli jos ei onnistu lastenvalvojan puheille vaan ja pidä kiinni oikeuksistasi!!!!! jos ei oo sopimusta tehkää sellainen niin tiedät mikä sulle kuuluu!

se on lapsesi etu että voit olla tämän kanssa mahdollisimman paljon eikä exäsi uusi yms. voi tätä mahdollisuutta lapseltasi viedä. tsemppiä vaan ja pysy lujana :) Millanen sopimus teillä muuten on? sanoit vielä, että vain viikko meni ex-miehesi kanssa päällekkäin luulisi että loput viikot riittäisivät hänelle paremmin kuin hyvin. Sinä näet lasta kumminkin oletettavasti harvemmin, Sen takia juuri loma aika on tärkeä jotta voit olla lapsesi kanssa edes silloin enemmän. Minkä ikäinen lapsesi on? Isommat lapsethan voivat varmasti itsekkin jo vaikuttaa asiaan. tsemppiä :)Murmeliitta

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat