hyvä jääkaappipakastin? Suosittele!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ollaan hankkimassa uutta jääkaappipakastinyhdistelmää, se saisi olla aika iso.

Mikä on hyvä merkki? Miten teräspinnan saa pidettyä puhtaana, vai olisiko ihan valkoinen helpompi? Onko jollain valmistajalla muunvärisiä? Vaaleansininen voisi olla aika söde...

Kommentit (5)

Vierailija

Festivo. (vaikka on kyllä oikeasti kylmiö eikä jääkaappi, joka tapauksessa ajaa jääkaapin virkaa ja vähän enemmänkin) On kotimainen! Saa hopeanharmaana pintana, jossa sormenjäljet ei näy, en nyt muista millä nimellä sitä väriä kutsuttiin, ei kuitenkaan kiiltävä, lähinnä matta rosteri. Mahtuu kalja/limsakori kevyesti ulosvedettävälle hyllylle, tai kolme vesisankoa alimmalle tasolle, kuten meille kävi, kun jouduttiin vähäksi aikaa kantovedelle. Ihanaa kun saa isonkin täytekakun hyllylle ilman ongelmia ja isompikin keittokattila uppoaa vaivatta sisään. Ei kannata säästää tässä kohdassa, helpottaa jokapäiväistä arkea, kun ruoat löytyvät yhdellä vilkaisulla hyllyistä ja pakastinkaappi mahtuu vielä samoihin kuoriin. (meillä 120cm leveä kylmiö-pakastin) Korkeampi kuin muut, ergonomisemmalla tasolla hyllyt. Ei mitään turhaa. Hyvännäköinen, suht hiljainen.

Vierailija

Meillä on myös tuo 120cm leveä ja on aivan ihana. Me käydään kerran viikossa kaupassa (3 lasta tällä hetkellä) ja tuodaan kerralla 10-14 litraa maitoa... Meillä tuo juomakorin paikka on siis täytetty maitopurkeilla...Rosterinen on meillä ja siihen kyllä jää noita sormenjälkiä melkoisesti, siihen on kyllä olemassa ainetta joka vähän helpottaa asiaa, mutta ei poista ongelmaa kokonaan...Muistelisin, että meillä tuo kaappi maksoi sellaiset reilut 2000¿, eli on melkoisen tyyriskin, vai olisko ollut peräti lähempänä 2500¿...Valkoisen saa hieman edullisemmin.

Vierailija

Sitä saa eri kokoisina. Sisältää lisäksi 0 asteisen laatikon kalalle, lihalle yms. ja lämpöisämmän tilan salaateille yms. Rosterin voi käsitellä sellaisella aineella, että sormenjäljet eivät tartu. AEGllä ainakin on sellainen jääkaappipakastin, johon ei sormenjälkien pitäisi tarttua ollenkaan, mutta minä en tykännyt siitä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat