Pitaisiko jotenkin puuttua asiaan, kun tyton eskariluokkalainen toinen tytto ilmoittelee aika suorasti, etta ei tykkaa tytostani. Mun miele...

Vierailija

että en kutsu sinua mun synttäreille, koska en tykkää susta. Voisi joku vähän valistaa tuota toista tyttöä käytöstavoista. Vai annanko asian vain olla?

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

tekö siis opetatte lapsillenne, että mene vaan sanomaan toiselle päin naamaa, että en tykkää susta, jos siltä tuntuu? Että se on ihan ok ja niin kuuluukin toimia toisten kanssa?!?Lapset eivät vielä ole mestareita sosiaalisessa kanssakäymisessä, mutta siksi heitä KASVATETAAN, että oppisivat. Ei kai kukaan aikuinenkaan ihan vaan sanomisen ilosta mene työkaverille pamauttamaan, että en muuten tykkää sinusta. Sellaiset asiat jokainen voi pitää sisällään ja vältellä toista jos ei seura kiinnosta, mutta miksi sitä pitäisi mennä ääneen laukomaan?

Vierailija

Tulee säästymään monelta murheelta kun ajoissa ymmärtää ettei voi eikä tarvitse kaikkia miellyttääkään, ihmiset on erilaisia.

Vierailija

...siitä se kiusaaminen sitten lähtee. Yllättävää, että täällä ollaan niin valmiita kiusaaminen hyväksymään. Siksi suomalaiset lapset ovatkin tietty niin kovia kiusaamaan, kun vanhemmat sen näin hyväksyvät. Ota yhteys opettajiin ja vanhempiin, jos ei muu auta.

Vierailija

Jos tuolle tytölle ei kukaan kerro, että hänen käytöksensä ei nyt ollut asiallista ja että hän on pahoittanut toisen mielen, niin miten hän voisi oppia?

Vierailija

Korkeintaan omalle lapsellesi voit kertoa, että ei kannata ottaa kovin vakavasti tuommoisia mielipiteitä. Ja että joskus tulee vastaan aikuisillekin, että sanotaan jotain typerää ja niistä saattaa pahoittaa mielensä.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Mutta mielestäni ap ylireagoi kuten muutama muukin. Oletteko te ihan pumpulissa kasvaneita?
Ja on tainnut oma lapsuus jäädä väliin, jos ei muista että, ollut luultavasti ihan samantapaisia juttuja jo silloin.

Vierailija

Onhan se ikävästi tietty sanottu ja uskon , että tytölle tuli paha mieli. Mutta ei se kiellettyä missään oo sanoa mielipidettään!!!!!!!!!!!!!!!!Elämä murjoo. T. 21

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat