Kuparikierukan asentaminen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mihin otan yhteyttä kun kierukan ensimmäistä kertaa haluan? Ihan normaalia lääkäriaikaako ala kysellä, se on kyllä yleiseltä puolelta kai aika mahdoton saada...Kiitos avusta, äkkiä pitäisi jotain saada eikä hormoonivaihtoehdot oikein kiinnosta.Ei kuulu tälle palstalle, vaan kun ei kukaan tuolla sairauspuolella vastaa:-)

Kommentit (3)

Vierailija

ja nyt vähän aikaa sitten oli uutisissa/lehdessä , että Helsingissä ensimmäisen kupari-tai hormonikierukan saa ilmaiseksi terveyskeskuksista! joten ota selvää!!

Vierailija

siis kierukka + asennus 0e.ota yhteyttä esim alueesi ehkäisyneuvolaan tai ehkäisyneuvolaan. varmasti lasten neuvolassa osaavat myös neuvoa.yksityisellä puolella ota yhteyttä gynekologiin.itselläni kupari kierukka oli 1.5vuotta.

oli pakko poistaa kun painoi kohtuun ja aiheutti näin ollen kipuja.

kuukautiset olivat myös tosi kivuliaat ja tiputtelu vuotoa 2vko:a kuukaudesta.muuten hyvä:) nämä on kaikki yksilöllisiä.Vierailija

tai terveyskeskukseen. Itse tosin jouduin käymään yksityisellä kun silloin oli kesäaika ja neuvolassa/tk:ssa ei ollut lääkäriä joka osaisi/haluaisi (???) kierukan asentaa.... Tää nyt on tämmönen tuppukylä...;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat