Liikunnalliset hoi ja hjälp!

Vierailija

Mikä liike tehoaisi ikiaikaisiin vyötärömakkaroihin? Oon saanut itseni liikkeelle, syömään terveellisesti, laihtumaan normaalin ihmisen mittoihin, mutta tuo pötkö keskeltä kroppaa ei suostu vaan häipymään. Voin ostaa normaaleja housuja ja ne mahtuu hienosti, mutta tuo vyötärö pömpöttää siinä päällä. Eikä vaan edessä vaan todella kiertää koko keskivartalon :( Paitojen kanssa sama - yläosa istuu hyvin, mutta sitten iskee karmeus. Apuja?! Olen valmis rääkkäämään vaikka millä liikkeellä kunhan vaan lähtis pois!

Kommentit (8)

Vierailija

mutta se, mitä voit vyötäröllsei tehdä, on vahvistaa syviä vatsa- ja selkälihaksia (esim. juuri pilateksen avulla). ne tekevät keskivartalostasi tiukan korsetin ja röllöt pysyvät näin kurissa. kaupan päälle hankit hyvän ryhdin joka sekin auttaa pömppikseen!

Vierailija

jos ajatellaan että yksittäisen liikkeen tekeminen vilkastuttaa verenkiertoa ja laihduttaa, eikö punttisalilla pitäisikin kaventua? siis sen sijaan että lihaksista tulle möhkäleet..

Vierailija

on yks tosi hyvä kylkiliike, joka saattais tepsiä. Sitä ei voi oikein selittää tässä, joten käy vaikka kirjastosta joku kirja.

Vierailija

Pitää vaan pudottaa rasvaprosenttia koko kehosta. Kiinetyttäviä liikeitä sitten kyllä löytyykin. Tuohon kysymääsi esim makaat kyljellä lattialla ja nostat sekä jalkopäätä että ylävartaloa ylös lattiasta.

Vierailija

suosittelen käymään edes jonkun kurssin jossa menetelmän perusteet käyvät ilmi ja sen jälkeen vasta " kotihoitoon" . muuten voi mennä treeni hukkaan!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat