Eipä löydy enää luottoa appiukolle...

Vierailija

Appiukko hoitaa 2- ja 4-vuotiaita lapsiamme välillä pieniä aikoja. Eilen lapset olivat siellä taas hoidossa, mutta pääsimmekin hakemaan heitä varttia aikaisemmin kun oli sovittu.Yllätys oli melkoinen kun ovea ei avattu ja menimme omilla avaimilla sisään. Lapset oli jätetty asuntoon kahdestaan, 2-vuotias kiljui kun syötävä :( Vastuullinen pappa tulikin sitten 10min päästä, oli ollut kaupassa.Oli nolona, mutta en usko että vieläkään tyäsin ymmärsi miten väärin teki. No, onneksi ei ollut viimeinen mahdollinen hoitaja meidän lapsille.Onko muille tapahtunut mitään vastaavaa, oletteko sen jälkeen uskaltaneet jättää lapset uudestaan hoitoon?

Kommentit (4)

Vierailija

oppinutta vauvaa tavallisella keittiötuolilla. Oltiin eri huoneessa, appi teki ruokaa ja me luultiin että poika istuu tietysti omassa syöttötuolissaan.No syöttötuoliin nostamisen vaivahan on paljon suurempi kun tavalliseen tuoliin, seurauksena lattialle tippuminen ja lääkärireissu. Onneksi ei sattunut mitään vakavaa.

Vierailija

laiturille (vaikka olin aiemmin kieltänyt). Ei pitänyt huolta lapsesta ja lapsi pulahti jokeen :-(( Tällä kertaa selvittiin säikähdyksellä, mutta luottamus pappaan meni.

Vierailija

leikkiä silitysraudalla. 2v laittoi pistokkeen seinään ja pois ja seinään ja pois...

Isäni oli aivan vieressä vahtimassa. Tottakai lapsi lopulta poltti kätensä rautaan. Ei onneksi pahasti.Annoin tämän anteeksi, koska tiedän, ettei isäni ole ikinä koskenutkaan silitysrautaan eikä voi tietää, että rauta kuumenee todella nopeasti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat