Egypti lasten kanssa, kokemuksia?

Vierailija

Kiinnostaisi Hurghadan matka tulevana talvena, joko joulukuun alussa tai sitten maaliskuulla. Oletko käynyt lapsiperheenä maassa, millainen kokemus oli?Kiinnostaisi myös ostaa miehelle sukelluskurssi yllätyksenä, kokemuksia?Kiitos jo etukäteen.

Lapset ovat 1v 3v ja 4.5v.

Kommentit (7)

Vierailija

4 hengen huonetta (2 huonetta yhdistetty väliovella). Puolihoidon varmaan varaisimme.Haluttaisiin lähteä matkaan perjantaina/ viikonloppuna, ja muilla matkanjärjestäjillä on huonosti tällaisia vaihtoehtoja. Aurinkomatkoillakin vain osa hotelleista perjantailennolla, siksi tuo Hilton. Vielä kumminkin täytyy tutkia muitakin vaihtoehtoja.Käsittääkseni Egyptissä hieman todennäköisemmin on lämmintä ja aurinkoista kuin Kanarialla tuohon aikaan (josta kokemusta), mutta varmaan lämmintä vaatetta on silti syytä ottaa mukaan. Luxorin/ Kunikaiden laakson retken ottaisimme matkaohjelmaan ehdottomasti.2

Vierailija

Oltiin joulukuun alussa ja silloin oli vielä päivisin tosi lämmin (25-28) mutta illalla kun aurinko oli laskenut ja yöllä oli viileää. Aurinko tuolla kyllä paistaa aina. Ei montaa pilveä näkynyt kahden viikon aikana. Ihan ok kohde lasten kanssa vaikka Egyptissä nuo turistikohteet on kyllä ihan vaan turismia varten rakennettu, joten mitään aitoa Egyptiä ei niissä näe. Hotelli oli siisti ja ihmiset lapsiystävällisiä. Kannattaa ottaa hotelli, jossa on lämmitetty uima-allas. Muuten voi jäädä uimiset vähälle.

Vierailija

olimme pari vuotta sitten maaliskuussa Sharm El Sheikissä pienten lasten kanssa. Hotelli oli ihana, Mövenpick -ketjuun kuuluva ja sillä hotellialueella pääosan ajatamme kulutimmekin. Sää oli tuolloin maaliskuussakin melko kylmää, mutta onhan tuon maan hyvä puoli se, että aurinko paistaa melko takuuvarmasti tai ainakaan sateita ei paljoa ole...Auringossa oli lämmin, mutta varjossa oli kyllä viileää. Ilman hotellin uima-altaan lämmitystä tuskin olisin uimaan uskaltautunut :)

Vierailija

olisi kiva jos olisi jotain 20 asteen kieppeillä, vähän ylitsekin, mutta talvella siellä vissiin tuulee aika kylmästi ja voi muutenkin olla viileää. Olisi kiva kuulla siellä käyneiltä millaiset ilmat olivat talvikuukausina :)Lähdettekö te pakettimatkalle? Mitä hotellia olette miettineet? Kovasti kyllä tuo suunta kiinnostaisi.ap :)

Vierailija

eikös Hurghada ole kuitenkin ihan oikea kaupunki? Eli nämä el Gouna, Sharm yms ovat rakennettuja "keitaita", mutta Hurghadassa olisi ihan aitoakin meininkiä? Sitä kaveri ainakin kirosi.. ;)

Vierailija

Triton Empire-hotellia aamupalalla sekä sitä toista all inclusive-hotellia, olikohan nimi Triton Empire Beach Hotel tms. Aurinkoistahan tuolla pitäisi tosiaan olla, meillä kerrankin hakusessa ihan rentoiluloma lasten kanssa, siksi mietinnässä tuo all inc.Luxor toteutuisi myös meillä, mutta luultavasti mies lähtisi yksin, ja minä jäisin lasten kanssa hotelliin.Tulisipa nyt joku kertomaan vähän lisää meille ;)On tämä ihanaa tämä suunnittelu-vaihekin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat