2-3.8 Landelaiset Helsingin keskustassa: Mitä tehdä 4v lapsen kanssa?

Vierailija

Onko keskustassa jotakin kivaa puuhaa lapsille? Ratikalla olen matkustanut viimeksi 9v sitten, enkä muista edes kuinka se lipun leimaaminen tapahtuikaan... Valaiskaa :)

Kommentit (5)

Vierailija

Linnanmäki, uimastadion (siellä myös pomppulinnat) ,Hietsun uimaranta tai retki Mustasaareen (lautta lähtee Taivallahden laiturista Töölöstä).

Huonommalla säällä Kasvitieteellinen puutarha Kaisaniemessä. Nämä kaikki hitusen ydinkeskustan ulkopuolella, mutta ratikalla pääsee. Kun kuljetat 4.-v rattaissa pääset julkisissa liikennevälineissä ilmaiseksi. Toinen voi ostaa matkailijalipun (vuorokauden ajan voimassa olevan saat ihan kuljettajilta).

Ihan ydinkeskustassa kävellen Espaa pitkin Kauppatorille "hylkeitä katsomaan" Havis Amandan patsaalle ja torilta syötävät. Mukavaa lomaa!

Vierailija

eli menet etuovesta sisäänja ostat lipun kuljettajalta. Lipun hinta on muistaakseni noin 2,20 euroa aikuiselta.Jos olet sitä ennen käyttänyt bussia tai metroa ja sulla on lipussa aikaa jäljellä, voi mennä myös muista ovista sisään ja kurvata suoraan istumaan.www.ytv.fi on mainio paikka, jos tiedät lähtö- ja määränpään osoitteen, niin aikataulut löytyvät helposti.

Vierailija

Luonnontieteen uusi avattu museo on ehdottomasti käynnin arvoinen myös. Ratikat muuten saattavat sitten ajaa poikkeusreittejä, kun keskustassa tehdään raidetöitä uutta ratikkalinjaa varten, kannattaa käydä HKL:n sivuilta etukäteen katselemassa. Metroajelu voisi olla lapselle myös jännä juttu, jos se ei ole tuttu kulkupeli.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat