ROHKAISKAA MINUA!

Vierailija


En halua käydä anoppilassa. Syy on se, että tulen siellä vain aina pahalle tuulelle kun mieheni vanhemmat eivät pidä minusta, enkä minä heistä.

Siispä mies saa tästä lähtien käydä siellä itsekseen.Mutta nyt ongelma onkin lapsemme! Olisi reilua, että mies saisi ottaa lapsen mukaan mummolaan, onhan anopilla ja apella oikeus nähdä lastenlastaan!

Mutta kuinka uskallan antaa 8kk vauvamme miehelle mukaan anoppilaan?Siis aina kun mieheni menee sinne, täytyy hänen esim. korjata heidän autoaan, katsoa mitä vikaa on tietokoneessa jne, ja hän unohtaa koko lapsemme ja uppoutuu tekemään vähän sitä, tätä ja tuota...

Tähän mennessä jos minä en olisi ollut mukana, olisi anoppini syöttänyt lapselle mm.

-hunajaa

-jäätelöä

-täytekakkua

-ja samalla lusikalla kun itse on ensin syönyt....

Viimeksi lapsi konttasi syömään kissanruokaa kupista ja anoppia vaan nauratti että voi kuinka söpöä...Joten miten ihmeessä uskallan päästää mieheni ja lapseni keskenään anoppilaan?

Pelkään että lapsi tukehtuu siellä johonkin, tai että hän syö jotain vaarallista? Tai että anoppi pudottaa hänet, vanha höpsö ihminen kun on? Mies lupailee että katsoo lapsen perään, mutta ihan niin varmaan joo..... Ei takuulla katso!

Kommentit (7)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat