Eikö kenenkään lapsella ole siitepölyallergiaa? Miten todettu, hoidettu ja oireillut???

Vierailija

Kommentit (6)

Vierailija

Yksi lääkäri sanoi sen olevan koivuallergiaa (poikaa ei ole näytetty lääkärillä). Ja ens keväänä tarvis mennä hakemaan lääke hyvissä ajoin. Eli emme ole käyneet testeissä, mitäpä se hyödyttäskään...

Vierailija

Se on selluloosajauhevalmiste, joka estää allergeenien pääsyyn limakalvoilta eteenpäin. Ainakin meidän pojalla se on auttanut. Hyvää siinä on se, ettei se ole varsinaisesti lääke ja näin lääkkeen aiheuttamat haitat jää pois (kuten väsymys)

Vierailija

eli taipeet (ranteessa, kyynärtaipeet ja jalassa) ovat atooppiset ja ne kutisee. Viime keväänä oli hengenahdistuksia nyt ei. Selässä oli viikon ihan kuin finnejä. Nyt iho on ollut jo 3 pv hyvä. Joka kevät sama homma.

Vierailija

Meillä koivu ja leppä näkyy testeissä mutta joskus muillekin reagoi (mm. porkkanan syömiselle). Lääkkeenä antihistamiini (saa reseptittä myös mut kalliimpaa) niinä aikoina (kannattaa alottaa vähä aikasemmin että lääke rupee toimimaan), nenätipat ja silmätipat + tarvittaessa hydrocortison voide kutiaviin kohtiin.Nyt tänä keväänä ekaa kertaa hengitettävää lääkettä myös!

Vierailija

pirc-testeissä eivät ole reagoineet mutta säännöllisesti joka kevät toinen reagoi leppään ja pajuun ja toinen koivuun. Lääkäriltä olemme saanneet lääkkeeksi antihistamiini tabletteja ja ventolinea pahinpaan ahdistukseen. Auttavat.Harvoinhan siitepölyallergioita pystyy 100% määrittämään. Asia selviää oireita hoitamalla ja kokeilujen kautta eli auttaako allergia lääke vai ei.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat