Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Missä iässä lapsi voi olla rintarepussa? MITÄ MERKKIÄ SUOSITTELET?? ev

Vierailija

Kommentit (12)

Vierailija

sitä vielä et toi emman reppu on siis ollut tosi hyvä. eikä kalleimmasta päästä. suosittelen jos jo vähän vanhempi vauva.jos taas ihan pikkuvauva niin sit ehkä baby björn, siinä on parempi se niskan tuki.

Vierailija

Tosin silloin pidettiin vain lyhyitä hetkiä. Meillä on halvin Emman reppu ja ihan hyvin on toiminut lyhyillä matkoilla. Ehkä, jos on tarkoitus tehdä vaikka pitkiä lenkkejä repun kanssa, niin kannattaa satsata vähän tukevampaan malliin. Nyt alkaa käydä välillä reppuilu vähän raskaaksi, kun vauvalla on painoa yli 8 kiloa.

Vierailija

meillä on emman rintareppu. aloimme käyttämään sitä vauvan ollessa 5kk. emme vain aiemmin tulleet hankkineeksi.en tiedä kuinka pienen vauvan voi jo reppuun laittaa, kuulemma ainakin baby björnin rintareppu on hyvä ihan pikkuvauvallekin, on tukevampi ja tukee hyvin myös niskaa. siitä ei omaa kokemusta, ei olisi meidän vauvalle enää 5 kk iässä mahtunutkaan =)meillä ainakin vauva viihtyy tosi hyvin rintarepussa, on siinä kasvot menosuuntaan päin, niin näkee samalla hyvin mitä ympärillä tapahtuu. ihan pieni vauvahan laitetaan toistepäin eli kasvot kantajaa kohden. kysele lastentarvikekauppojen myyjältä lisätietoja.

Vierailija

Katso vaikka paikkoja joissa myydään käytettyjä vauvatarvikkeita, lähes käyttämättömiä rintareppuja on myynnissä todella paljon.

Vierailija

Meillä on baby björn. Maksoin siitä uutena 70euroa. Ja sitä on käytetty vain pari kertaa, koska meillä poika oli menevää sorttia:)

Jos haluat niin voin myydä sen sulle 50eurolla. Meillä se on tarpeeton, lähes käyttämätön, mutta turhaan kaapissa.

Huippulaatuinen ainakin hintansa perusteella.

Uusimmat

Suosituimmat