mistä johtuu sanonta, ettei varatut miehet kjätä koskaan vaimojaan?

Vierailija

Johtuuko esim. lapsista? Haluaa pitää kulissia yllä vai mistä?

Kuhan tässä pähkäilen..

Sivut

Kommentit (62)

Vierailija

jätä. useimmiten he vain huvittelevat ja leikkivät. onhan se jännää, kun on vähän säpinää kodin ulkopuolellakin. lisäksi monet miehet ajattelevat niin, että omien lastensa äidin kanssa voi enää villiä seksiä harrastaakaan ja niinpä sitä pitää hakea muualta. näiden lisäksi sitten on miehiä, jotka oikeasti rakastuvat johonkin muuhuun ja oikeasti jättävät vaimonsa. ja voivat jopa tulla todella onnellisiksikin. näitähän riittää!

Vierailija

2 viikkoa olivat tunteneet ja minulle ero tuli täytenä shokkina. Vajaan vuoden olivat yhdessä ja asuivatkin saman katon alla. Ero päätös oli miehen ....että sen aikaa kiinnosti se lelu....

Vierailija

" kuolleestaan " avioliitosta..Tosiasiassahan en ikinä itsekään uskonut että olen tälläisessa tilanteessa, mutta rakkaus iski niin että jysähti.

Mukavia, kevätpäiviä itse kullekin..

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


2 viikkoa olivat tunteneet ja minulle ero tuli täytenä shokkina. Vajaan vuoden olivat yhdessä ja asuivatkin saman katon alla. Ero päätös oli miehen ....että sen aikaa kiinnosti se lelu....
Vierailija

ensi tapaamisemme jälkeen. Totta kai kotona asiat olivat jo kiikun kaakun, mutta kerta rysäyksellä se siis kävi.joten eipä yleistetä!

Vierailija

Lienee harvinaisempaa kuin se, ettei jätä, mutta tiedän muutaman toisenlaisen esimerkin. Yhdessä " uutta" liittoa jatkunut jo 25 v.

Vierailija

Koksa luulet lasten muuttavan käsityksensä sinusta? Miten luulet heidän suhtautuvan sinuun ja mieheen kun tulee ilmi että kaikki nämä vuodet hän on pettänyt vaimoaan ja tavallaan lapsiaankin...Hän ei voi koskaan muuttaa luoksesi jos lapset ovat hänelle ykköset ja vaimo jo tieetää teistä. Aikanaan asiat osataan yhdistää ja totuus tulee ilmi.

Oletko varma että tuo tyyli käy sinulle sillä niin joudut elämään miin kauan kuin vaimo on tällä planeetalla.

Vierailija

Tiedän, että hän rakastaa ja haluaa viettää aikaansa ja elämänsä kanssani.

Olemme täsätä keskustellet monesti. Ja tiedän miehen historiasta kaiken, tämä on ensimmäinen kerta kun on suhde(yhteisiä työkavereita vuosien takaa)

Emme piilottele suhdettamme, liikumme avoimesti yhdessä ja matkustamme ympäri maailmaa yhdessä.

Vierailija

Mies jäi kotiin kun lapset pyysivät. Montako vuotta olet ajatellut odottaa? Minkä ikäisien lasten luota luulet miehen pystyvän lähteä? 10 vuotiaiden vai 18. Tietääkö vaimo sinusta mitään? Kyllä lapsille myöhemminkin selviää että olit isän pettäjäystävä joten lapset eivät varmaan hyväksy sinua myöhemminkään. Mitä sinä oikeasti tiedät miehen historiasta? Aivan hyvin hänellä on voinut olla toinen samanlainen suhde aiemmin. Entä jos kyseessä onkin se omaisuus joka miehen pitää vaimon luona?

Mistä tiedät että hän ei juuri suunnittele remonttia tai yhteisen kesämökin ostoa vaimon kanssa?

Vierailija

- Harvalla ihmisellä perhe on vain vaimo ja lapset. Kyllä siinä mukana on myös isovanhemmat, sisarukset, niiden lapset eli omien lasten serkut, yhteiset ystäväpariskunnat...Suuresta osasta pitää luopua, jos eroaa ja niillekin, jotka jäävät (omat sukulaiset) selitellä ja kestää pahennusta.- Mies itse tietää, ainakin alitajuisesti, että on joskus rakastunut vaimoonsa ja jos se rakkaus voi kuihtua, niin samalla tavalla käy tälle uudellekin " rakkaudelle" . Siksi ei jaksa nähdä vaivaa ja tuhota mukavaa elämäänsä, vaan haluaa vain jännityksen ja intohimon.- Ja vaikka intohimoa ei enää kotona juuri olisi, niin yhteiset muistot ja koko yhteinen elämä on.- Pettäjä myös tietää, että vanhenee koko ajan. On varmaan imairtelevaa, että salarakas uskoo ja ihailee, kun kotona on se kyyninen kaiken nähnyt puoliso.Vierailija

Miksiköhän mies ei ole saanut vuodessa aikaiseksi edes asumuseroa perheestään, jotta saisi viettyä tuota ihanaa aikaa sinun kanssasi?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat