Olen raskaana, mies aloitti pihtaamisen. Kohtalotovereita?

Vierailija

Olo on kyllä suoraan sanottuna paskamainen: ensi kerran vuosiin, e-pillereistä johtuvan haluttomuuden jälkeen, minulla hormonit hyrrää hulluna (rv27). Voisin temmeltää mieheni kanssa koko ajan ja kokeilla uusia juttuja. Mutta mitä tekee mies: on lopettanut aloitteiden teon kokonaan, ja viettää illat aikuisviihteen parissa (netti tai DVD). Odottaa aina että menen nukkumaan ja sitten hiippailee koneelle. Ja minä jään kärvistelemään ilman.En voi mitään mutta olo on loukattu: olenko nyt pelkkä mamma miehelleni, en enää viriili kumppani?

Kommentit (13)

Vierailija

En kaipaa lisää lapsia, mutta tuo on yksi suuri syy, miksi en enää kolmatta haluaisikaan. Kuukausitolkulla ilman seksiä, ei kiitos!

Vierailija

miestä ei vain haluttanut raskaana oleva, koska

hän pelkäsi satuttavansa vauvoja. Tietenkään asiaa ei auttanut se, että olin loppuraskauden ja alkuraskauden seksikiellossa. Raahasin jopa seksikauppaan hakemaan videoita ja leluja, jotta piristyisi, mutta eipä auttanut. Kiva että kohtalotovereita on, luulin olevani ainoa laadussaan.

Vierailija

nyt olen viikolla 26 ja kerran olemme harrastaneet seksiä raskausaikana. Itseni teksi kyllä mieli, mies ei " uskalla" , mutta ei voi mitään, enhalua painostaakaan.

Vierailija

Hätäisesti pari kertaa kuussa jaksoi uhrautua, sekin oikein vonkaamisen jälkeen. Ja minä olin sievä ja seksikäs ja pienimahainen, en mikään valas. Itsetuntoa nakersi tosi paljon. Mutta sektiosta ei kulunut kuin kaksi viikkoa niin sitten jo oli kimpussa.

Vierailija

kanssa suostuu seksiä harrastamaan.

Ennemmin viihtyy juuri tuon aikuisviihteen parissa, joka on minua alkanut häiritsemään suunnattomasti ja ilmeisesti hormooneista johtuen loukkaa melko lailla.

Enne olemme yhdessä katsoneet pornoa, mutta nykyään sekin pitää miehen tehdä salassa ja silmät kirkkaina valehdellen.

Ja meille ei ole edes ensimmäinen lapsi. Ennen on seksi kelvannut raskausaikana...

Vierailija

Meidän rouvalla ei puhettakaan että olisi sopinut rakastella yhtään positiivisen testin jälkeen. Kyllä vitutti myöhempien lasten kohdalla kun tiesi että taas on vuodeksi ihan omaa runkkaamista tiedossa.

Vierailija

Mies pihdannut, kun minulla on ollut valtavat halut.

Pelkää kuulemma satuttavansa vauvaa!Itse olen tuntenut oman oloni rumaksi valaaksi kun olen ollut raskaana, eikä miehen pihtailu ole kyllä helpottanut asiaa :(

Vierailija

Ja niin itsekin. Mutta mulla himot vaan kasvoi loppuun asti,mutta miestä ei enää viimeisen kk:n aikana kiinnostanu. Pelkäs pökkivänsä lapsen päätä ;).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat