Listataan kaikille niukkabudjettisille HALPOJA RUOKIA:

Vierailija

Mä aloitan:liha-makaronilaatikko

kaalilaatikko

nakkikeitto

perunat+jauhelihakastike

kanankoipia riisipedillä

kasvissosekeitot

itse tehdyt leivät ja sämpylät

kiinankaali-ananassalaatti

porkkanaraaste

kaaliraaste

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

vaikka mitenkä köyhä olisin nin en saakeli sellaisia kuravesiä joisi..kahviakin ostaessa ostan kalliimpaa.on asioita mistä ei kannata tinkiä.ei köyhänkään.

Vierailija

Jauhelihaperunasoset vuoka, kanasuikalekastike + riisi, riisipata, makkarakeitto,jauhelihakeitto, kanakeitto...noin yleensäkkin keittoruat, lihasuikaleet ja riisi...+ paljon paljon muita ruokia.

Vierailija

joten olisitkohan nyt kuitenkin hiukan väärässä ketjussa?Lainaus:

Hyvänä esimerkkinä oma perheemme. Silti kun pitää valita sen marinoidun "paskan" ja kympin maksavien rintafileiden väliltä, en kauaa epäröi.

Vierailija

peruna-purjososekeitto, uuniperunat tonnikalatäytteellä, kasvisgratiini (kevyesti juustoa ja peruna-porkkana-painotteinen), puurot, esim. ohrapuuro hyvin täyttävä

Vierailija

Lainaus:

hyvää jauhelihaa ja kananfilesuikaleita.enemmin maksan vähän enemmän hyvästä kun et söisin niitä rutjakkeista tehtyjä sössöjä.
Vai mikä oli motiivisi tulla penninvenyttäjien keskusteluun elistelemään?Jos olisi varaa syötäisiin meilläkin joka päivä vain ensiluokkaisista raaka-aineista tehtyjä ruokia. Mutta kun ei ole, joudun taiteilemaan hyvin pienellä budjetilla, jolla kuitenkin tahdon ruokkia perheeni niin, että ravintoainekoostumus on kohdallaan, kerran viikossa täytyy saada kalaa jne. Jostakin on tingittävä.

Vierailija

Niissä on enemmän pois heitettävää kun syötävää. Mut jos tykkäätte syödä myös luuta ja rustoa niin sittenhän ne kannattaa...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat