Tutteli2 ja ilmavaivat

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Vanhan Tuttelin poistuessa markkinoilta siirryimme Tutteli2. Lapsi 10kk vanha ja aiemmin ei ole ollut ilmavaivoja oikein nimeksikään. No nyt Tutteli2 aloittamisesta lähtien ollut paukuttelua runsaasti, muuten ei ole muutoksia ruokavaliossa. Onko muilla vastaavaa vaivaa ? Kauanko totuttelu kesti vai siirryittekö toiseen valmisteeseen ?Kommentit (1)

Vierailija

Ilmavaivat saattavat johtua prebiooteista (eli suomeksi Gefiluksesta, maitohappobakteereista) joita kyseiseen tutteliin on lisätty. Totuttelu vie hetken aikaa. Muutenhan noista prebiooteista on tehty paljon tutkimuksia ja lääkärit puhuvat kovasti niiden puolesta. Monilla lapsillla nuo maitohappobakteerit parantavat vastustuskykyä ja vatsa kestää paremmin vieraita bakteereja.Yleensäkin muutokset korvikkeissa ovat aiheuttaneet meillä ilmavaivoja... Mutta menneet ohi hetken käytön jälkeen.

Joten siitä en tiedä kannattaako siirtyä johonkin toiseen vai kokeilla vielä hetkinen. Lähinnä kerroin vain mitä eroa näillä tutteleilla oli... Jos tästä oli jotakin apua!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat