Kokemuksia TFK:n rattaista?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kellään käyttökokemuksiä TFK:n rattaista? Niitähän ei tietääkseni Suomeen tuoda, mutta netistä tilaamalla saa, ja kaupungilla on bongattu muutamat.Meidän Twinner Twistit saapuivat viime viikolla ja näyttävät päteviltä, yleisvaikutelma laadukas. Tietty käytössä vasta näkee miten toimivat ja kestävät. Kasausmekanismi on simppeli, menevät pieneen tilaan ja ovat tuplamenopeleiksi keveät, 17,5 kg. Etupyöriä on kaksi mutta ovat vähän pienemmät ja lähempänä toisiaan kuin takapyörät. " Ajettavuus" tuntuu hyvältä kun etupyörät kääntyy sulavasti. Pienistä mitoista huolimatta lapsille on hyvät tilat. Tykättiin myös siitä että työntöaisan korkeus on säädettävä (mies on pitkä). Mies hehkuttaa kun rattaissa on levyjarrut (itse en ymmärrä moisista mitään...).

Kommentit (13)

Vierailija

Mistä tilasitte kärrynne ja voisiko joku mitata kokonaisleveyden sekä isyuinleveyden rattaista? Tietääkö kukaan istuuko Kiddy Board näihin rattaisiin, kun meillä on kohta 3 kuljetettavaa... Niin ja millainen kangas Footsackissa on? Onko sisällä esim. fleece?

Kiitos =)

Vierailija

Tilattiin Twinner Twistit osoitteesta www.joggerboerse.de, joka oli toinen valmistajan suosittelemista nettikaupoista (toinen oli babyjungle) ja sieltä löytyi myös yhteensopiva sisarlauta. Lauta on vasta tulossa yhdessä pehmeiden kantokoppien kanssa. Myyjä varoitteli että sisaruksen seisoma-asento laudalla ei olisi kovin hyvä jos vauvat matkustaa kantokopissa, mutta tilattiin se lauta kuitenkin.Twistien leveydeksi (kasattuna) ollaan mitattu 76 cm.Meillä on ne ympärivuotiset lämpöpussit, joissa on irrotettava fleecevuori. Aikas järeän ja laadukkaan oloiset.

Vierailija

uskoisin, että niiden pehmeiden koppien kannen voi kääntää myös koppien alle ulkopuolelle. Niin ainakin me käytimme Teutonian pehmeää koppaa. Toimi hyvin!

Vierailija

Meillä on samat menopelit. Ja ollaan oltu todella tyytyväisiä, tuplatytöt nyt 1v.3kk. Mahtuvat just standardiovesta (80cm) sisään, silti nukkumaleveys on hyvä (parempi kuin monissa Suomessa myytävissä). Etupyörät on todella näppärät. Talvella kannattaa käyttää suoraksi lukitusta, ja tasaisemmalla maastolla 360asteen-toimintoa. Ostettiin vaunut itse paikanpäältä. Talvella meillä oli käytössä Fusssackit, joissa tytöt nukkui pakkasella.

Vierailija

Hei!Täältä voit käydä katsomassa millaisia ovat, minusta ainakin tosi tyylikkäitä. Tilasin ne jotenkin Gesslinen sivujen kautta löytyneestä linkistä, olisiko ollut babyonline.com?

käsittääkseni niihin ei saa sisarlautaa ja meillä neiti joutuukin kävelemään, mutta pitemmät matkat menen autolla niin pääsen nopeammin.http://www.buggy.de/

Vierailija

Meillä on TFK:n rattaat Twinner 2 ja painavat vain 13,5kg. Ovat olleet tosi hyvät ja tyytyväisiä ollaan. Pojat kohta 9kk. Meillä myös vaunuissa lämpöpussit missä pojat ovat nukkuneet talvella ja hyvin pysyneet lämpimänä :) Myös Myrskysuojaa suosittelen, se on ollut loistava.

Vierailija

maksaa tilauskulut Saksasta? Vaikuttaa erittäin kiinostavalta vaihtoehdolta tämä TFK. Kuulimme kyllä vasta alkuviikosta että kaksoset tulossa vasta jouluksi, mutta pitäisi ostaa uusi auto jo nyt ja täytyy miettiä et millaset rattaat sinne mahtuu (mies kun ei millään haluaisi farmaria:).

Hei kerrotko saatuasi sen laudan, että millainen se oli, meillä nimittäin esikoinen alle 2v. vauvojen laskettuna aikana vielä...

Kiitoksia jo edellisistäkin erittäin hyödyllisistä tiedoista!!

Vierailija

Tutustuimme pehmeisiin koppiin tarkemmin ja kyllä ne itse asiassa varmaan toimii kesälläkin ihan kätsysti, taittaa vaan päällikannen kopan pohjalle (samalla saa lisäpehmustetta). Kuten sanottu, muuten kopat on erittäin tukevat (verrattuna esim. Hartanin v. 2003 koppiin)." Sisaruslaudan" (Mamaboard) käytännöllisyydestä emme ole vielä ihan vakuuttuneita.Vierailija

Tosin noistakaan en löytänyt sitä leveysmittaa. Löytyi vaan koko kasattuna =( Mutta jos ei lautaa saa, luultavasti pitää hylätä tämä vaihtoehto. Harmi

Vierailija

sekä lämpöpussit että pehmeät kopat =-o taitaa toiset olla ylimääräiset... Kiva kuulla hyviä kokemuksia näistä! Onko teillä kokemuksia sisaruslaudasta?Miksköhän muuten TFK:n rattaita ei tuo kukaan Suomeen?? Toki mieluummin kokeilisi täällä livenä ja ostaisi vaunukaupasta kuin netistä tilaisi, siinä on aina oma riskinsä ja vaivansa. Suomen tuplaratasmarkkinoila olisi mielestäni tilaa vielä ainakin yhdelle valmistajalle...

Vierailija

Eli pehmeät kantokopat ja sisaruslauta.Harmillista, en ole tyytyväinen koppiin :-( Ne on kyllä hyvän kokoiset ja laadukkaan tuntuiset, mutta " päällikantta" ei käsittääkseni saa kokonaan irti (kuten ainakin esikoisen Harteneissa sai), jalkopäässä ei ole vetoketjua. Ovat siis aika kuumat kesävauvoille! Olishan tuo kai pitänyt kuvasta hoksata. Nyt mietitään koppien palauttamista/vaihtamista koviin koppiin.Sisaruslauta on aikas järeä , ei olla vielä testattu käytännössä. Aikaisemmin näkemiini sisaruslautoihin verrattuna se on enempi sellainen pitkänmallinen, potkulauta tulee mieleen. Testataan tänään esikoisen kanssa.Toimituksen tähän suuntaan on hoitunut toistaiseksi moitteetta, kulut 30 e (jälkitoimituksena tulleesta paketista ei lisäkuluja) ja paketit on toimitettu kotiovelle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat