Entäs onko teillä jotain rajaa, montako kertaa vko:ssa otatte lasten kavereita kylään?

Vierailija

.

Kommentit (12)

Vierailija

eikä käy yhtään sääliksi. Arvelen,että voi olla paljon paremmat olosuhteet kuin meillä täällä pääkaupunkiseudun lähiössä.

Vierailija

Jos rajoittaa kavereiden kyläilyjä. Naurettavaa pätemistä taas.Lainaus:


Ja me hankittiin itse lapsia vain sen verran, että jaksetaan perhe-elämää...

Vierailija

Paitsi että kaikki lapset ei voi yhtä aikaa ottaa yökyläläisiä, kun ei riitä patjat ja petivaatteet. Kyllä meillä vähintään kolmena yönä viikossa on yökyläläisiä ollut näin kesäaikaan, talvella sitten joka viikonloppu. Lapsia on viisi.

Vierailija

niin korvessa että vanhempien on kuskattava lapsensa tänne. Ei ainakaan alle 10v:t tänne itsekseen tule. Matkaa lähimmälle kaverille noin 4 km.Ja kun tarvii kyydin tänne tuloon niin eipä niitä noin vaan käy rimpauttelemassa ovikelloa :) Vaan sopivat asiasta etukäteen ja niin siihen voi vaikuttaa.Käytännössä 1-2 kaveria maksimissaan per viikko on käynyt, meillä kun kyläillään vastavuoroisesti niin eipä tuon enempää edes ehdi.Usein menee monta viikkoakin, kuukausikin ettei käy ketään.Lapset kohta 8v ja 4,5v.

Vierailija

Lainaus:

luuletko tosiaan että niistä kasvaa terveitä ja onnellisia siellä korvessa??
Täääähhh! Väitätkö, että kaupunkilaislapsista tulee terveempiä ja onnellisempiä? Voi tsiisus!

Vierailija

yökylässä muutaman yön viikossa, onhan tämä lastenkin koti ja helpompi kai ne on hoitaa kun niillä on kavereita joiden kanssa touhuta.

Vierailija

Lapset, muidenkaan lapset siis, eivät ole rasite. Itseasiassa se, että lapsilla on kavereita tekee elämästä yleensä helpompaa.Meillä on kolme lasta joista kaksi ovat siinä iässä että kavereita käy meillä. Ihan joka päivä meillä on jonkun aikaa muitakin lapsia kuin vain omat lapsemme.Tässä on nyt tietysti helppo hymyillä kun kotimme ei silti ole mikään lasten villi länsi. Kaverikyläilyt kun toimivat myös toiseen suuntaan. Jos ei toimisi niin en varmaan olisikaan näin tyytyväinen kuin nyt.

Vierailija

se raja menee siinä, kun sanon, että tänään meille ei tule ketään. Viiden lapsen perheessä on pakko rajoittaa, oman jaksamisen vuoksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat