Miksi mies pihtaa raskausaikana?

Vierailija

Itse olen raskaana ja himot ovat pitkästä aikaa kovat, kun pääsin pillereistä eroon. Mutta nyt miestä ei huvita: joka ilta silmät kiiluen tuijottaa pornoa netistä, mutta minuun ei koskekaan.Kertokaa miehet REHELLISESTI, miksi seksi raskaana olevan kanssa ei huvita? Tiedän etten ole ainoa jolla tämä ongelma. Ja pliis, ei niitä " pelkään satuttavani vauvaa" -jorinoita, se on tuhanteen kertaan todistettu että sikiö ei sekstailusta mitään tajua eikä varsinkaan vahingoitu.Mitä siis voin tehdä, vai voinko mitään?

Kommentit (3)

Vierailija

Olisikohan biologinen selitys? Koska raskaana oleva nainen ei voi tulla raskaaksi ja tuottaa miehelle jälkeläistä, niin turha heittää siementä sinne suuntaan enempää.Jos tällainen ilmiö on, se on aivoissa varmaan niin syvällä ettei siinä tietoisuus ja ajattelu paljon auta.Itse olen halunnut tosin vaimoani raskauden aikanakin ihan normaalisti.

Vierailija

Vaikka naisella olisi vain se maha ja muuten hoikka niin silti se on joillekin turn off. Tuleehan raskaus aikana muutoksia alapäähän ja nännit suurenee yms. Älä välitä asiasta vaan käy sexshopissa ja osta itsellesi jotain kivaa. Keskity itseesi ja anna miehesi olla rauhassa. Ehkä miehesi on kuitenkin valmis muunlaiseen hellyyteen. Suukottelua ja halailuja??? Toista ei kannata pakottaa.

Vierailija

minä taas tykkään raskaana olevista naisista. Vaimon kanssa sekstailtiin alinomaan, kun hän odotti. Viimeksi saman päivän aamina, kun lähdettiin laitokselle. Nytkin katselen mielelläni odottavia äitejä. Siinä on sekä erotiikkaa että hellyyttä. Täytyy vain olla varovainen, koska kaikki mammat eivät tykkää muiden miesten huomiosta. Vai mitä te raskaana olijat tykkäätte, jos joku mies teistä on " siinä mielessä" kiinnostunut? M 34

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat