Kokemuksia Bumbo-istuimesta?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kannattaako sellainen hankkia? Meillä 3-kuisella vauvalla esikoisen vanha sitteri, joka alkaa olla jo aika kulahtanut ja mietinkin, josko piakkoin korvaisi sen tuolla Bumbolla. Muistaisiko joku, mistä iästä siinä voi vauvaa istuttaa? Kaikenlaisia kommentteja otetaan vastaan!

Kommentit (4)

Vierailija

Me ostettiin sellainen, mutta poika on vasta 2 kk eli varsinaista kokemusta ei vielä ole. Joskus laitan hetkeksi siihen istuskelemaan ja kannattelen samalla päätä, kovasti tuntuu ainakin poikaa naurattavan :)

Vierailija

Meillä oli tuo bumbo käytössä pojan ollessa 3-6kk. Kun esim. söimme, poika istui pöydällä bumbossaan (vei vähemmän tilaa kun sitteri) ja äiti ja isä sai syödä rauhassa. Kesällä se oli mielestäni vähän " nihkeä" kun istui siinä helteillä pelkkä body päällään. En usko, että kovin suuri lapsi mahtuu istumaan, mutta voin olla väärässäkin.

Bumbossa oli myös sellainen ominaisuus, että pojalla tuli lähes aina kakka siinä istuessaan, ilmeisesti asento oli sellainen " pottamainen" .Nyt meille on tulossa toinen vauva, mutta en aio ostaa bumboa omaksi, käyttöön otetaan jos sellainen joltain tutulta liikenee... Eli ihan käyttökelpoinen, mutta en ostaisi itse.

Vierailija

Ostin bumbon pojan ollessa n.5kk ikäinen ja on ollut erittäin käytännöllinen!Esim. käydessäni suihkussa, poika istui bumbossa ja leikki tyytyväisenä vesiradalla tai uitti saavissa veneitä.

Varasyöttötuolinakin bumbo on toiminut oikein hyvin.

Meillä poika ei viihtynyt tavallisessa sitterissä enää ollenkaan 5kk ikäisenä, vaan yritti nousta pois siitä, minkä takia päädyinkin ostamaan bumbon. Siinä taas viihtyi oikein hyvin!Meillä bumbo on vieläkin käytössä, vaikka poika täytti tammikuussa vuoden. Istuu siinä esimerkiksi katsellessaan isosiskon kanssa pikkukakkosta ja joskus istuu ihan muuten vainkin.

En aio laittaa bumboa pois koska poika mahtuu siihen vielä oikein hyvin ja seuraava käyttäjäkin on jo olemassa.

Vierailija

Meillä ollut käytöss n. vuoden ja ollaan oltu tyytyväisiä hankintaan. Rinnalla tosin on ollut tavallinenkin sitteri alkuaikoina, kun ei ihan pientä voi kovin kauaa Bumbossa istuttaa. Kyläreissuilla mm syöttötuolin korvikkeena ja vauvauinnissa on ollut todella tarpeen. Lapsi on itse tykännyt todella paljon tuolissa istuskella ja nykyään, vaikka osaa jo tavallisellakin tuolilla istua, kömpii itse Bumboon istuksimaan. Lapsi oli n 4 kk kun tuoli hankittiin ja alusta asti on käyttöä löytynyt. Viralliset tidot tuolista tässä linkissä

http://www.lastentarvike.fi/default.asp?docId=11971&paatuoteid=525&toimi...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat