heips!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olen ihan " normaali" heteroäiti.. Mutta musta vähän tuntuu, että miehelläni on jotain taipumuksia pukeutua naistenvaatteisiin.. Kävintietokoneen sivuhistoriassa jne. No olen löytänyt myös pornoelokuvia joissa on naismiehiä.. Mä en tiedä miten asian sulatan meillä on yhteinen poika ja naimisiin oli tarkoitus mennä.. Mä olen aika vapaamielinen mä en moralisoi toisten suuntautumisia ja mulla on yksi gay ystävä. No mieheni juttuja en vain jotenkin sulata.. Mä haluisin jotain järkeä tähän!! Mä olen yrittänyt keskustellä tästä mieheni kanssa mutta on arka asia molemmille.. Onko kenelläkään kokemuksia tälläisestä onko mitään mistä kysyä aiheesta?

Kommentit (8)

Vierailija

Mutta se ei ole paha asia! Kriiseillä on sellainen ominaisuus, että niistä yleensä pääsee yli ja yleensä sen jälkeen huomaa että kriisi onkin tuonut mukanaan jotain aivan uutta, on saanut oppia paljon itsestään ja elämästä.Kuten ensimmäisessä vastauksessanikin jo sanoin, miehesi todennäköisesti on heteroseksuaali. Hän todennäköisesti puhuu totta sanoessaan että rakastaa sinua ja haluaa sinua. Hän todennäköisesti ei halua seksuaalisesti toisia miehiä, eikä hän todennäköisesti ole yhtään vähemmän mies, vaikka hänellä tällaisia fantasioita onkin. Voit olla varma, että myös hän kärsii tästä tilanteesta. Koska hän on näin kauan asian yrittänyt salata sinulta, hän ei selvästi täysin sitä hyväksy itsessään.Kuten Zel totesi, meillä naisilla on nykyään paljon helpompaa ilmaista monia eri puolia itsestämme pukeutumisella. Enää ei pidetä luonnonvastaisena sitä, että nainen haluaisi pukeutua housuihin (mitä se vielä satakunta vuotta sitten oli). Osaatko arvioida, miksi sinua niin kovasti ahdistaa se, että miehesi haluaa pukeutua näin? Jos unohdetaan se seikka, että hän on tavallaan pettänyt luottamuksesi kun ei ole kertonut asiasta aiemmin.Yleensähän juuri näillä " alfa-uroksilla" on kovin ahtaasti rajattu se oma maskuliinisuus ja on tiukka käsitys siitä mitä miehen sopii tehdä, mistä mies saa olla kiinnostunut. Hieman pehmoisemmilla miehillä ei välttämättä ole tarvetta mennä täysin toiseen rooliin voidakseen esimerkiksi itkeä, juoruilla, kikatella tai hoivata.Olen NiasAnan kanssa täysin eri mieltä yhdestä asiasta. Minusta tämä keskustelu kuuluu nimenomaan tälle palstalle! Alkuperäinen kysyjähän on juuri saanut kuulla perheensä olevan sateenkaariperhe, ja nyt yrittää jotenkin hyväksyä asian ja saada jotain tolkkua siihen. Lapsettomuus-palstalla on lähes päivittäin joku, joka ilmoittaa olevansa ihan pihalla kaikesta kun ollaan juuri aloittamassa hoitoja ja kysyy neuvoja niin jaksamiseen kuin käytäntöihinkin. Keskenmeno-palstalla itketään yhdessä, kun toivottu raskaus hävisikin viemäriin. Ei tämä palsta ole todellakaan vain paikka, jossa perheelliset lesbonaiset keskustelevat lastenkasvatuksesta.Rosegarden, kysyit voisiko terapia auttaa. Varmasti, ja ehdottomasti suosittelen hyvin lämpimästi että menisitte yhdessä käymään jonkun puolueettoman kolmannen osapuolen kanssa juttelemassa. Varoitan kuitenkin, että kannattaa mennä sellaiselle terapeutille tai seksuaalineuvojalle, jolla jo on kokemusta sukupuolen moninaisuudesta, ettei keskustelussa olekin kolme tietämätöntä osapuolta, joita tämä ahdistaa.

Vierailija

Tunnen, että miehelläni on enemmän sellaista ehkä fetissi juttu tämä.. äshh.. Tämä on tosi vaikeaa.. Hän kuitenkin sanoo että olen seksikäs, kaunis ja että rakastaa minua. Miksi sanoisi noin jos ei rakastaisi.. Suhteen alussa meillä oli vielä intohimoa yms. Mutta tietenkin se muuttuu ajanmittaan. Luin kyllä setan sivuilta että yleensä transumiehet on heteroseksuaaleja? Auttaiskohan terapia?Siis jokaisessa ihmisessä on molemmat kromosomit... Eli voi hemmetti.. Tämä on niin sekavaa! Nytkin soitti työmatkalta ja sanoi rakastavansa minua. Mistä tiedän mitä touhua näillä matkoilla.. Pettääkö minua kenties miehen kanssa. Pitää kulisseja pystyssä!! Ja ainut kuka kärsii olen minä.

Vierailija

Kirjoitin valtavan pitkän viestin äsken, ja se hävisikin sitten johonkin bittiavaruuteen enkä edes saanut tallennettua teksitä... Yritän nyt uudestaan, ehkä vähän lyhemmin.Suosittelen, että käyt(te) esimerkiksi Dreamwear Clubin sivuilla, osoite on http://www.dreamwearclub.net/. Löydät sieltä myös kohdan " Oikeille naisille" , jossa on tukihenkilön yhteystiedot, jos tuntuu että haluat keskustella jonkun toisen transvestiittimiehen (sellaisen miehen, joka joskus tykkää pukeutua naiseksi) puolison kanssa.Toinen hyvä paikka on Setan Transtukipiste, http://www.transtukipiste.fi. Siellä on myös henkilöitä, joiden kanssa jutella. Sexpo-säätiöltä saa asiantuntevia neuvonta- ja terapiapalveluja ja heillä on myös osaamista tällaisista kysymyksistä. Heidät löydät osoitteesta http://www.sexpo.fi.Ymmärrän hyvin, että tämä tuntuu pahalta. Jos ei näistä asioista ole puhuttu silloin kun parisuhde on muodostunut, voi helposti tuntua siltä että miehesi on tavallaan valehdellut sinulle kun ei ole tästä kertonut. Hän on ehkä pelännyt reaktioitasi, sitä ettet hyväksy tätä puolta hänessä. Ehkä hän ei ole itsekään aivan varma, miksi hän näin tuntee ja se voi hämmentää häntä ja aiheuttaa suurta häpeää ja syyllisyyttä.Tämä voi kuitenkin olla parisuhteellenne hyvä asia. Ehkä tämä tuo teitä lähemmäs toisianne, ehkä miehesikin voi alkaa luottaa sinuun enemmän ja jakaa intimmeimpiä toiveitaan kanssasi. Jos oikein hyvin käy, tästä saattaa jopa tulla teille uusi, yhteinen harrastus! Tarkoitan tällä sitä että voitte vaikka käydä yhdessä ostamassa nättejä vaatteita, meikkailla yhdessä, hoitaa toistenne kynsiä ja tehdä hienoja kampauksia.Mitä todennäköisimmin miehesi on edelleen heteroseksuaalinen mies, joka rakastaa sinua. Valtaosalla miehistä, joilla on elämää rikastuttava kyky eläytyä ajoittain myös toiseen sukupuoleen, ei ole mitään tarvetta tai halua olla kokopäivänaisia. Todennäköisesti hän ei myöskään halua toisia miehiä seksuaalisesti vaan on täysin tyytyväinen parisuhteeseen sinun kanssasi.Jos sinusta tuntuu, että kynnys ottaa johonkin ehdottamistani paikoista yhteyttä on juuri nyt vielä liian korkea, voit hyvin tulla tänne kyselemään lisää tai purkamaan ahdistustasi. Lupaan että ainakin seuraavan parin päivän aikana käyn täällä päivittäin ja vastaan viesteihisi, jos haluat tietää jotain lisää.Joka tapauksessa voimia ja rakkautta teille molemmille toisianne kohtaan!Tiuhtis

Vierailija

mieheni kanssa.. Mä varmaan kuolisin jos näkisin sen hamepäällä. Rakastan häntä ja en ole ahdasmielinen, mutta mua on huijattu.. Tosiaan naimisiin oltiin menossa ja ollaan ostamassa omaa kotia. Mitä jos hän päättää tulla " kaapista" ulos 10v päästä niin APUA! En ymmärrä kavereiden kanssa hän on ns.alfa-uros ja mun kanssa.. Olen kyllä ihmetellyt tiettyjä juttuja.. No n. 1v sitten jäi vähän kiinni tästä jutusta.. Okey sanoi mulle vaan että olen käsittänyt väärin yms. Ja nyt näin millä nettisivuilla on käynyt.. Meillä on poikakin.. Täytyy puhua asiasta miehen kanssa, mutta asia on molemmille arka! Mä vaan haluisin lakasta sen maton alle.. Se ei ole mahdollista..

Vierailija

kannattaisi ottaa yhteyttä tiuhtiaisen neuvomiin paikkoihin, niin saisit vähän tietoa. Yleensä neuvoviin puhelimiin yms. voi soittaa ja olla sanomatta nimeään tai jos tuntuu että haluaa sanoa nimen voi sanoa jonkun keksityn etunimen, vaikka ' inkeri' jos onkin oikeasti ' sannamaaria' .Nuo uskottomuusepäilyt... tottakai hän voi olla uskoton siinä missä kuka tahansa muukin kumppani, mutta ihan tasan yhtä todennäköisesti tai epätodennäköisesti. Mutta naisten vaatteisiin pukeutuminen ei ole yhtä kuin homoseksuaalisuus, ei todellakaan!!ymmärän huijatuksi tulemisen tunteen, mutta siihen ainakin jossain määrin varmaan auttaisi asiasta puhuminen? jos kysyisit häneltä miksi hän ei silloin kerran kertonut totuutta?tämä palsta on tälle keskustelulle vähän outo paikka, kannattaisi todellakin ottaa myös muualle yhteyttä.

Vierailija

Olette kyllä vahvoja naisia jos olette selvinneet tästä kriisistä.. olen vieläkin ihan pökerryksissä ja asian hyväksyminen vie aikansa. En tietenkään ole ystäville kertonut, joten olette ainoat joilta olen saanut tukea.. Näin anonyymisti on helpompi kertoa asioita.

Vierailija


Ymmärrän hyvin, että tällaisen asian esiin tulo pitkän parisuhteen tässä vaiheessa hämmentää lujasti. Mutta kuten Tiuhtiainen tuossa aiemmin sanoi, et todellakaan ole ainoa, joka on joutunut vastaavaa kohtaamaan. " Kaapista" tuleminen on varmasti rankkaa miehellesi, mutta yhtälailla rankkaa se on sinulle.Transtukipisteen kautta löytyy ihmisiä, jotka ovat käyneet saman asian läpi juuri sinun näkökulmastasi. Luulen, että he ymmärtäisivät fiiliksiäsi paremmin kuin kukaan muu ja osaisivat kertoa omat tarinansa, jos ei muuta. Ja jo se, että kirjoitat asiasta täällä, on suuri askel.Jos miehelläsi on taipumusta ristiinpukeutumiseen ja asia tuntuu olevan hänelle vaikea, voisin kuvitella, että hän on tehnyt kaikkensa päästäkseen siitä eroon. Mutta jos se on osa häntä, ei sitä auta kieltää eikä lakaista maton alle, ei hänen eikä sinun.. Mikä ei suinkaan tarkoita, etteikö sen hyväksyminen voisi olla todella hankala prosessi teille molemmille.Rohkeutta sinulle, ja uskallusta kohdata miehesi tämäkin puoli. Uskon vakaasti, että jos asiaa yhdessä pystytte käsittelemään, se todellakin pitkän päälle parantaa parisuhdettanne.. (Ja todellakin, monet tuntemani transvestiitit ovat hyvinkin alfa-uros -tyyppisiä heteromiehiä, ei se katso miehekkyyden tasoa eikä vähennä sitä yhtään..)-zel

joka ajoittain tuntee kutsumusta miesten vaatteisiin - kuten housuihin..

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat