pitkittynyt ripuli

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meillä on neljättäviikkoa vesikakkaa. Vauva 3½ kk. Verikokeet ym. on otettu ja kaikki arvot on ollut niinkuin pitää. Seuraavaksi epäillään kai allergiaa. Vauva ollut pelkällä rintamaidolla. Sanoivat sitäkin epätodennäköiseksi koska vauvan iho on tosi hyvä.

Onko muilla kokemuksia pitkään kestäneestä ripulista ja miten teillä meni ohi?

Kommentit (3)

Vierailija

neuvosta. Mutta käytimme rela tippoja neljä viikkoa (2kk-3kk), mutta kun oltiin käytetty niitä kaksi viikkoa ripuli alkoi silloin ja kakan väri muuttui vihreäksi. Siitä kahden viikon päästä jätimme tipat pois kun ajattelin jos ripuli johtukin niistä. Sitten heti seuraavana päivänä kakka muuttui taas kellertäväksi , mutta vieläkin on ripulia . Eli tippojen lopettamisen jälkeen ollut 1½ viikkoa keltaista ripulia.

Aloitimme tipat alunperin ilma vaivojen ja ilta itkujen takia. Ilma vaivoja eikä itkuisuutta ole ripulin aikana ei ole ollut paljoa.

Kakka on vettä missä on sakkaa mukana.

Soitin tänään yksityiselle lasten klinikalle josta sanottiin että seurataan vielä viikko, koska vauva on muuten hyvinvoiva, mutta jos ripuli jatkuu vielä sitten niin multa on jätettävä ensin maidot pois , eli ripuli kai sitten johtuisi allergiasta. Vaikka ei olekaan niitä iho-oireita.

Vierailija

siis täysin ripuli? vai löysä?

Oletteko kokeilleet maitohappoa esim. reladrops? Kannattaisi jos ette...

Minä kyllä veisin lastenlääkärille esim.pikku-jättiin ja ottaisin kakkavaipan mukaan...

Jos olette muualta suomesta kuin pääkaupunki seudulta niin vaikka mielummin yksityiselle...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat