Ajatuksia Bosniasta löytyneestä PYRAMIDISTA

Vierailija

Miehen kanssa tuli puheeksi, että kyseessä on varmaan Atlantis... Muuten on todella hankala selittää, miksei siitä ole mitään tietoa missään. Mitä mieltä?Onko kukaan katsonut kuvia pyramidin kaivauksilta löytyneistä kivistä? Osa on todella aavemaisia. Niissä on olevinaan kaiverruksena tekstiä, mutta näyttää kuin kolojen varjoista piirtyisi hahmoja, kasvoja... Eikä kovin ystävällisten ilmeiden kera. Kylmät väreet kulkivat pitkin selkäpiitä, kun zoomailimme niitä kuvankäsittelyohjelmalla.Huisin jännää, että ovat löytäneet tuon!

Sivut

Kommentit (91)

Vierailija

Mut kertokaa lisää. Mun enkku on niin onneton. Just ja just ymmärrän Kauniita ja Rohkeita, mutta heti kun menee vähän fiksummaksi tekstiksi, tipahdan kärryiltä.

Vierailija


Vierailija:

Lainaus:


Mua vaan käy välillä nyppimään, jos nostetaan kauhea äläkkä aiheesta, josta jokainen kiinnostunut voisi hakea oikeaa tietoa vaikka kaupunginkirjastosta. On hyvä, että ihmiset on kiinnostuneita näistä asioista. Kuten sanottu, ihmisten kiinnotus pitää tutkijat leivän syrjässä. ;)Eli keskustelu kunniaan ja hopi kirjastoon, jos aihe kiinnostaa! :)24

Vierailija

Ihme juttu, en ole kuullutkaan, ei ole asiasta uutisoitu ainakaan Suomessa millään tavoin!

Toivottavasti tästä tulisi jotain juttua suomalaisiinkin julkaisuihin.

Todella mielenkiintoista.

Eikös niinsanotus Atlantis- kultin mukaan ihmisen alkuperä olisi jostakin maan ulkopuolelta ja korkeampi sivistys joka oli aiemmin olemassa, tuhoutui. Tällaiset uutiset laittavat todellakin miettimään asioita tarkemmin kuin normi historiankirjoitus opettaa.

Vierailija

Yksi pitää kiinnostavimpana asiana kaivajien ruokavalioita, toinen viuhahtelevia ufoja, atlantiksia tai jeesuskasvoja kivilohkareissa.Kummanhan kannan valitsisi? Pannaan nyt tasapuolisesti hanttiin molemmille, täydellisen tietämättömyyden suomalla varmuudella.Arkeologille: eikös nyt sentään Euroopasta löytynyt valtavan suuri ja vanha pyramidi ole pikkuisen poikkeuksellista, ja vaikka pienen kohunkin arvoista? Ja heinähatut: onko tullut luettua liikaa scifiä?

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Periaatteessa tuo voisi hyvinkin olla jäänne sieltä, mikäli miettii esim. Platonin näkemyksiä aiheesta.Ja 24, menepä muualle pätemään :)
Ei 24:n ei TODELLAKAAN TARVI MENNÄ MUUALLE PÄTEMÄÄN!

Vierailija

Toisekseen, vilkaisepa itse noita kuvia. Toki voi olla, että silmä tekee tepposet, mutta jotain noissa joka tapauksessa näkyy. Sitä tässä vain ihmetellään.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat