NAISET?

Vierailija

Millainen miehen karvoitus seksikäs ja haluttava??1. Kunnon rintakarvat, selkäkarvat . . .

2. Vähän rintakarvoja

3. Ei rintakarvoja

4. Kaikki karvat pois (myös peniksen luota)

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Tykkään parransängen tunnusta, mutta kieltämättä se pistelee. Käsivarsissa pitäis olla karvaa, ja kämmenselässäkin. Samoin säärissä ja reisissä. Rinnassa en karvoista tykkää, ja selässä ne on kamalat! Alapäästä ei saa olla posliini, inhottaa ajatuskin. Mutta kyllä pisimpiä munakarvoja voi ja kannattaa vähän leikellä.Oma mies on muuten täydellinen karvojensa puolesta, mutta selässä ja rinnassa on ihmeellisiä hajakarvoja. Saisin kuulemma ajaa ne pois, mutta en ole vain saanut aikaiseksi. Lieneekö siis kovin tärkeää kumminkaan. :)

Vierailija

Parasta on, jos on vähän rintakarvoja! Ei ihan posliini, muttei mikään turkkilainenkaan. Kintuissa ja käsivarsissa karvat ei haittaa, mutta selkässä ne ei kyllä sytytä eikä rystysissä, heh...

Vierailija

Paras mies ylhäältä alas:

kalju tai sitten erittäin lyhyeksi leikattu tukka.

Normaalit tai runsaskarvaiset kulmakarvat

Parta saa mielellään olla, ihan kokoparta. Tai sitten ei mitään. Rakastellessa sänki aiheuttaa herkälle iholleni punoitusta.

Rintakarvoja juu, ei nyt ihan paimentolaismaton verran, mutta kunnolla.

Käsivarsissa myös ihan kunnon karvat.

Mulkun ympäriltä ja palleista saa mielellään ajaa kaikki pois, paljon mukavampi antaa suuseksiä niin. Siihen mulkun yläpuolelle vaan vois jättää sellasen kiharapilven (tässähän alkaa kiihottua kun tällasia ajattelee). No jatketaan vielä alaspäin, koska seuraavaksi on yksi tärkeimmistä vuorossa:

reidet ja sääret. Varsinkin reidet saavat olla tosi karvaiset, mitä karvaisemmat, sen paremmat. Tuntuu ihanalta omilla reisillä, kun miehen kanssa nukkuu jalat limittäin.

Vierailija

Parin päivän vanha parransänki (ja hieman rintakarvojakin) on kivaa *nam* siihen kun vielä yhdistetään Lagerfeld-partavesi, niin tätä tyttöä viedään... =)

Vierailija

Paitti nyt hiukset, kulmat ja ripset ;)No kelpaa vähillä karvoillakin, tuo on vain jos asia olisi vain minusta kiinni. Ei tärkein asia miehessä.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat