Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

hulluja nuo roomalaiset

Vierailija

Kävin juuri lounaalla italialaisen kollegan kanssa (olen töissä Belgiassa). Tämä ko rouva on naimisissa Kreikkalaisen miehen kanssa joka ei ole töissä. Heillä on 20kk ikäinen tyttö joka on päivisin tarhassa. Nyt he etsivät kuumeisesti lastenhoitajaa (koska edellinen lopetti) arkipäiviksi kello 17.00-21.00. Kysyin miksei mies hoida kun kerran kotona on. Rouva vastasi, että mies tarvitsee omaakin aikaa ja että joskus jos rouva (joka tekee pitkää päivää) tulee aikaisemmin kotiin, he tarvitsevat aikaa kahdestaan. Kysyin, että milloinkas lapsi sitten tapaa vanhempiaan. Vastaus oli, että viikonloppuisin.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

lastenhoito on järjestetty. No nuorimmainen on päivät tarhassa ja vanhemmat koulussa silloin kun olemme miehen kanssa töissä. Yritämme miehen kanssa tulla kotiin mahdollisimman ajoissa viimeistään kello 18 on toinen tai molemmat kotona. Kello 17-18 au-pair hoitaa lapsia.

Vierailija

mies kuulemma hoitaa puutarhaa ja perheen ruokaostokset. Mies on tosin jo hiukan vanhempi, luusisin, että noin 60-vee, mutta silti luulisi enemmän ehtivän.

ap

Vierailija

jossa isä onr eissuhommissa, välillä kaksikin viikkoa kokonaan pois kotoa. Välillä on viikonloppuisin kotona. Äiti opiskelee ja on samalla työssä. Lapsi 2v on jo vuoden elänyt sellaista elämää, että menee aamulla päiväkotiin " lapsen likka" hakee päiväkodista ja on illan lapsen kanssa, äiti kun tulee joskus klo 20-22 aikoihin kotiin. Juhlaa on se, että mummo on hakemassa lapsen päiväkodista ja on lapsen kanssa illan.Viikonloppuisin lapsi on paljon hoidossa, kun isä tulee kotiin tarvitsee äiti+isä omaa aikaa. Kun äiti on yksin, hän tarvitsee tuulettumista arjesta.Minusta tuntuu järin oudolle, että kyseinen äiti naureskelee, näinpä poikaa taas viikon aikana 3 tuntia yhteensä hereillä.Vierailija

ja siivooja ja silittäjä heillä käy erikseen. Mutta kuten sanoin, rouva tulee usein töistä kotiin vasta 20.00 ja on usein viikonkin työmatkalla.Kummaa minusta vain on se, että isä ei voi ollenkaan lasta hoitaa.

Vierailija

asiat paljoa paremmin. Moneltako raasut menevät nukkumaan kun te tulette töistä kello 18? Peräti 2 tuntia vietätte lastenne kanssa?

Vierailija

au-pairina espanjassa. Sama meininki oli siellä. Paitsi että auppari hoiti lapsia yleensä myös lauantain. Sunnuntaina lapset kammattiin ja puettiin hienoksi ja ulos syömään. Siinä oli perhe-elämä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat