Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mulla oli tänään pääsykoe. Olen lukenut koko kevään kuin hullu

Vierailija

ja nyt tekis mieli purkaa tätä asiaa kaikille. Olen istunut koko iltapäivän puhelimessa ja jauhanut kaikille kavereille asiaa.Kamalaa, jos en pääse sisään.(Tulin nyt sitten tännekin purkamaan.)

Kommentit (11)

Vierailija

Ja palkitse ihmeessä itseäsi!Minäkin suunnittelen jo etukäteen kuinka hellin itseäni kun pääsykoe on puserrettu. Olen tehnyt hurjasti töitä asian eteen, joten rehellisesti sanoen palkkion olen ansainnut vaikka sisälle en pääsisi!

Vierailija

Kaksi ekaa kysymystä meni ihan ok, mutta se kolmas oli outo. Piti tehdä tiivistelmä yhdestä artikkelista, enkä oikein tajunnut, mitä siinä haettiin.ap

Vierailija

Itse luin aika paljon ja luulen, että menestyin siksi, että olin pääsykokeessa niin rauhallinen. Ajallisesti paljon enemmän lukenut ja valmennuskurssin käynyt tuttu ei päässyt, mutta hän olikin ihan sairaan hermona.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


pullo viiniä ja vuokraa leffa. Helli itseäsi, olet sen ansainnut.
Vielä on kuitenkin edessä Oulun koe keskiviikkona ja ensi viikolla Tampereella.Toivottavasti kuitenkin pääsen Turkuun, ettei tarvitsisi muuttaa...Jaa, ehkä mä lähden hakemaan jätskiä. Olen muuten laihduttanutkin tänä keväänä yli seitsemän kiloa :-)ap

Uusimmat

Suosituimmat