Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

myöhäinen plussa? (missä vaiheessa plussanneet)

Vierailija

sisko yrittää miehensä kanssa ensimmäistä kertaa pienokaista, kuukautiset on pari päivää myöhässä ja testi nega. kuitenkin on pahoinvointia, väsymystä jne. hänen miehensä sisko nyt sit hössöttää että siskon on oltava sairas, kyllä testin on näytettävä jo plussaa jos mahassa on jotain ja siskolle iskee hätä. kuitenkin viikkoja olisi vasta 4+ menkoista laskettuna. sanoin siskolle että odottaa nyt rauhassa ja testaa viikon päästä uusiks ja että kaikilla ei eka testi näytä vielä plussaa jos raskaushormonia on viel niin vähän virtsassa. miten teillä nämä on mennyt?

Kommentit (4)

Vierailija

No mulla näytti plussaa vasta viikolla 7 kuukautisista laskettuna. Tosin ultrassa sitten LA siirtyi myös 3 viikkoa, eli olikin ollut joku pitkä kierto justiinsa.

Vierailija

positiivinen tulos testissä. itsekin olin viimekuussa (eka kk hormonaalisenehkäisyn pois jätön jälkeen) pahoinvoiva, nännit ojossa yms. mutta siltikään en ollut raskaana. Mikäli siskosi on syönyt pillereitä, niin kierron pituudesta ei voi olla välttämättä ihan varma, joten voipi siskosi olla raskaana vaikka tulos on negatiivinen. Testi näyttää negatiivista, koska hänen kierron mukaan uusien kuukautisten ei siis olisi pitänyt vielä alkaa. Kun seuraavien kuukautisten fysiologisesti pitäisi alkaa, mutta hän onkin raskaana näyttää testi positiivista.

Uusimmat

Suosituimmat