Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kreikka-Rodos matka edessä 1,5 v. kanssa, mitä mukaan?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Moikka!Olemme lähdössä Rodokseen viikoksi heinäkuussa. Kuumaa varmasti on, siihen varaudutaan mutta te jotka olette siellä olleet lähiaikoina, kertokaapa mitä kannattaa ottaa mukaan.Löytyykö muitakin vaippoja kuin paikallisia esim. Liberoa? Söikö lapsenne ravintolaruokia vai otitteko Piltit mukaan vai ehkä kokkasit itse lapsen ruuat? Kreikan maito, kannattaako juottaa? Lasten vaatteiden hintataso?Meillä on huoneistohotelli Rodoksen kaupungissa.Matkakuume on valtava mutta stressaa jo nyt mitä mukaan, miten lentomatka menee jne. Hullun hommaako :)Kommentit (5)

Vierailija

Hei! Toivottavasti huomaat tämän.

Meillä täällä pakkausrumba täysillä käynnissä sillä lähdemme torstaina Hanian rannikolle. Onpas vaan vaikea tietää, mitä kaikkea lapset tulevat lomalla tarvitsemaan... No siis asiaa. Miten viileitä illat ovat oikeasti? Tarvitevatko lapset (2,5-v ja 1-vuotias) kuinka lämmintä päälle pantavaa, onko fleece liioiteltua? Katsoin sääennusteet ja päivisin lupailtiin toooosi aurinkoista mutta nuo illat vähän mietityttävät. Ajattelin sinulta kysyä, kun teillä on tuoretta kokemukseen pohjautuvaa tietoa ;)

Vierailija

Olimme Kreetalla Haniassa ja huoneistohotelli. Lapset 2v11kk ja 1v8kk

Meillä oli mukana kuopukselle puuro tarpeet ja ja yksi purkkiruoka perpäivä. toisen ruuan söi ravintolassa. Pizzaa usein.

Olimme kaksi viikkoa.Emme löytäneet yli 1v purkkiruokia sieltä ja 6kk ruuat eivät kelvanneet 6kk purkki maksoi 2.45e vaippoja löytyi kyllä liberoa pampers 24kpl housuvaippoja maksoi 8.30-12.95e riippuu mistä osti. meillä oli kaikki vaipat kuopuksella mukana tuliaisille tilaa kun vaipat loppuu.

Vierailija

hei!Olemme olleet useana vuonna toukokuun loppupuolella Kreikassa, sekä Hanian lähellä että muuallakin. Kummallakin kerralla illat ja yöt ovat olleet viileitä ja jos huoneessa ei ole lämmitystä, villasukat ja pitkähihaiset todella tarpeen. Päivisin on yleensä tosi lämmintä, mutta vielä toukokuussa illat voivat olla kylmiä (toki voi siis olla lämmintäkin). Ottaisin siis varmuudeksi lapsille lämpimiä sukkia, housut ja esim. neuletakkia mukaan hellevaatteiden lisäksi. Kunnon lämpimät yövaatteet on myös tärkeät, jos tosiaan huoneessa ei ole lämmitystä. Heinä-elokuussa matkustaessa illat ja yöt ovat yleensä kuumia, joten silloin ei juuri lämpimille vaatteille ole tarvetta.

Vierailija

Olemme olleet useana kesänä Kreikassa ja myös Rhodoksella viime heinäkuussa (vko 28) (asustelimme Rhodoksen kaupungissa).

Yleensä heinäkuussa on todella kuuma ja illallakin on todella lämmin mutta juuri viime kesänä Rhodoksella kävi melkoinen tuuli ja iltasella pitkähihainen ei ollut yhtään liikaa.Aiemmin olemme olleet esim. Ixian puolella ja vaikka sielläkin tuuli niin kylmä ei ollut kertaakaan. En tiedä sitten mistä suunnasta tuo tuuli viime kesänä puhalsi...Saahan sieltä paikanpäältä tietysti ostaa vaatetavaraa mutta jos mukaan mahtuu niin jotain lämmintä ottaisin mukaan, fleece ehkä kuitenkin liioittelua.

Vierailija

Pampersia löytyi. Spar ketjun kaupoista lötyy kyllä kaikkea.

Jogurtit olit aika hyvät. Mekin syöti pari kertaa ravintoloissa ja lapsiystävälliset ovat- poikani eteen tuoti kaikki mitä pyysin.

Aika varmaa valinta lapselle on esimerkiksi spagetit:)

puurotarvikkeet otin täältä mukaan. Valmisruokia kannata ottaa niin kun joku sanoi purkki per päivä. Itse kyllä tein myös ruokaa ja jäädytin osaa loppuviikoksi. Esimerkiksi lentokonessa hyvä jos ei syö lentokonessa tarjottava...

Kyllä matka hyvin mene!!

Uusimmat

Suosituimmat