Mitä hotellia suosittelette Helsingissä

Vierailija

Tarkoitus olisi mennä lintsille ja sitten toisena päivänä korkeasaareen ja sen jälkeen tukholman risteilylle. Mikä hotelli olisi hyvä sijainniltaan? Mikä näisät olisi paras vaihtoehto: Sokos Hotel Tapiola Garden, Espoo tai Sokos Hotel Helsinki, Pasila,

Presidentti tai Vaakuna, Helsinki tai Sokos Hotel Vantaa, Vantaa. Osaatteko sanoa pysäköinnistä helsingissä sataman lähettyvillä?

Kommentit (11)

Vierailija

Pysäköinti keskustassa (myös hotellin omassa parkissa) on maksullista eikä mitään halpaa, mutta kerranhan sitä. Pääseepä piipahtamaan shoppailemaan pikaisesti ja ratikka vie huvituksiin.

Itse harrastan Scandiceja, joista Grand Marina on sijainniltaan rauhallinen mutta lähellä keskustaa ja satamia ja yleensä loma-aikoina täynnä lapsia.

Vierailija

mutta nyt sieltä saa halvalla. Sijainti loistava ja jos ei halua siitä majoituksesta paljon maksaa (eli ei vietä juurikaan aikaa hotelilla) niin suosittelen. Jää sitten enemmän rahaa muuhun kivaan.

Vierailija

Tarkoitus olisi mennä lintsille ja sitten toisena päivänä korkeasaareen ja sen jälkeen tukholman risteilylle. Mikä hotelli olisi hyvä sijainniltaan?Sokos Hotel Tapiola Garden Espoo -- LIIAN KAUKANA keskustasta

Sokos Hotel Helsinki, Pasila - - meluista, ei niin tasokas, ei ydinkeskustassa

Presidentti - - remontissa, vanhat huoneet tosi kaameita

Vaakuna, Helsinki HYVÄ VALINTA. Ihan keskellä, tasokas, hyvät sapuskat

Sokos Hotel Vantaa, Vantaa - - KAUKANA, mut junalla pääseeOsaatteko sanoa pysäköinnistä helsingissä sataman lähettyvillä?

En osaa, kun en matkusta laivalla koskaan, mutta hotelleissa voi pitää autoa. Varmaan laivayhtiössä olisi tietoa satama-alueen parkeista.Myös Sokos hotelli Helsinki ja Torni ovat hyviä ja keskustassa. Samoin Holiday Inn keskustassa. Sekä Seurahuone, Cumulus.

Vierailija

Presidentin parkki maksaa ihan sikana,ainakin viime kesänä. Sokos Hotel Helsingillä siinä Kluuvikaudulla on sopimus Kluuviparkin kans,oli toissakesänä 15e/24h. Meillä unohtui autokin lukitsematta sinne,mitään ei tapahtunut. Satamassa on parkkialuetta,kannattaa vaan mennä ajoissa ennen laivan lähtöä että saa paikan. Maksoikohan se yli 20 e /24h...? Nyt en tarkkaan muista kun jaoimme maksun kyytiläisten kanssa. Sataman parkki on kan svavottua aluetta.

Vierailija

Scandic Continentalia lähellä Oopperataloa. Siitä vaikka kävelee Lintsille tai menee sporalla. Me yövytään monesti siinä - isot perhehuoneet - hyvä hinta-laatusuhde varsinkin viikonloppuisin ja lomilla....terv. perhe Turusta

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat