Tallinnassa käyneet..

Vierailija

Onko Tallinnassa enää kovin paljon halvempaa kuin Suomessa? Lähinnä ajattelen vaatteiden kohdalla? Mikä on paras ostospaikka siellä? Entä mitä ruokapaikkaa suosittelet? Kiitos vastauksista!T: Tallinnassa viimeksi yli 15v. sitten käynyt.

Kommentit (14)

Vierailija

Mutta tuollaiset kodintarvikkeet, pesuaineet jne. on halvempia, vaattet vain hiukan.

Juhannuksen jälkeen sielläkin ale jossa voi tehdä löytöjä. Ite suosin ihan näitä perinteisiä kauppoja Kaubamaja ja Prisma.

Ja jos haluaa hyvää virolaista ruokaa ja hyvää palvelua niin vanhassa kaupungissa ravintola Vanaema juures. Sinne kannattaa varata pöytä kun on niin suosittu ja pieni paikka.

Vierailija

ravintoloita enemmänkin:) Periaatteessa kaikki ovat hyviä, jos nyt ihan halvimmat jättää väliin...;)Vaatteet ovat aikalailla Suomen hinnoissa, kun menee kauemmas keskustasta, niin vaatteiden hinnat halpenevat:)

Kengät ovat halvempia ja valikoima parempi kun Suomessa. Samoin laukkuja saa halvalla. Olutta/kirkasta ei kannata kuskata, mutta siideriä ja Breezereitä kyllä...Käsitöitä saa myös edullisesti, mutta HUOM: osta ne kunnon käsityöläis-puodeista, ei niistä kamalista piraatti/käsityö helveteistä joita on sataman läheisyydessä...!

Vierailija

kevyemmälle kukkarolle). Vaatepaikoista minun suosikkini on Arizona Saloonia vastapäätä sijaitseva 2-kerroksinen liike, jossa alakerrassa myydään kenkiä ja ylhäällä sitten merkkivaatteita yleensä hyvin alennettuina.Jos tykkäät Helina Tilkin astioista, niin kannattaa vierailla Helinan omissa liikkeissä vanhassa kaupungissa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat