Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua ENGLANNISSA kaivataan..

Vierailija

miten sanotaan että " olen arka puhumaan englantia" ?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

- I need to expand my vocabulary so then speaking would be easier- If I wont use my english I forget vocabulary and will get more shy about speaking it..Onko noi ok??Vierailija

It was easy to make because I have done manicure before, so I knew what will happen. And small talk is kind a easy. Pretty hard was imagine all those things what would be happen in this situation and take it into consideration..

Vierailija

Hän sanoisi " I speak English!"

-oli totuus sitten mitä vaan.Saako kysyä ap, mihin tällaista lausetta tarvitset..?Tuli vaan mieleen, että suomalaisten liika nöyryys, anteeksipyytely ja ujostelu ei yleensä ole hyväksi.... Parempi olisi yrittää antaa itsestään itsevarmempi kuva.

Vierailija

" - I understand very much spoken english"onko järkevästi sanottu?ja sitten, miten sanotaan että minun pitäisi laajentaa sanastoa.. en tuotakaan osaa näköjään suomeksikaan fiksusti sanoa :D

Vierailija

Sanot vaan jos et ymmärrä, etkä häpeä sitä jos et " osaa" englantia:) Mieti jos joku puhuu " hoono soomi" , yleensä ymmärrät kyllä mitä hän sanoo, ja jos et ymmärrä, niin se ei haittaa!!!:) Kyllä asiat aina selviävät:)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat