Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kertokaas kokemuksia erityisopettajista?

Vierailija

Tavannut viime aikoina 2 eri erityisopea ja molemmilla oli sama piirre, hirveä vallan halu ja ajatus, että pitää olla kauhean autoritäärinen. Molemmilla myös samanlainen asenne lapsien ongelmiin eli kaikki johtuu vanhemmista ja siitä ettei olla osattu pitää lapselle rajoja. kaikissa tapauksissa tämä ei ole oikea syy vaan lapsilla muita ongelmia vaikka vanhemmat rajoja pitävätkin.Muilla samanlaisia kokemuksia?`Tai erilaisia?

Kommentit (5)

Vierailija

ja siksi haluaisin aiheesta keskustelua.

Nämä tapaamani erityisopet ovat samasta koulusta ja miettinyt voisiko syynä olla erityisopejen kilpailuhalu toisiaan kohtaan. " Minä olen kovempi kuin sinä" .Omasta mielestäni erityisopen pitäisi juuri olla lempeämpi ja kuuntelu kykyinen eikä " voittamis-tahtoinen" .En myöskään ymmärrä sitä, onko vanhempia järkevää syytellä suoraan lasten ongelmista. Se ei varmasti ole oikea tapa edistää perheen hyvinvointia ja jaksamista. Käsitykseni mukaan tukeminen hedelmällisempää kuin syyttely.

Vierailija

Miten tuolla lailla asennoituva VOI olla erityisopettajana? Luulisi heidän jo koulutuksessaan oppivan, miten hurja kirjo kaikenlaisia synnynnäisiä neurologisia häiriöitä on olemassa. Siinä ei paljon rajojen pito auta, jos lapsi on esimerkiksi autistinen, kuten meillä.-as-pojan surullinen äiti-

Vierailija

Siksi sitä täältä lisää yritänkin hakea. Eikä ole tosiaankaan kyse mistään tutkimuksesta.Miksi ivallinen suhtautumisesi?

Uusimmat

Suosituimmat