Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua huuto.netin käyttöön-hermo palaa..

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kun laitan kohteen myyntiin, niin miten parhaiten lisään lisäkuvia tekstin joukkoon. Mitä kuvapalvelua te muut käytätte? Olen käyttänyt aijaa.comia, mutta en vieläkään tiedä minkä niistä kuudesta linkistä valitsen, kun mikään ei tahdo toimia.(siis kun kuvan on ladannut aijaan palveluun) Ja jos onnistun saamaan kuvan tekstin joukkoon, se jostain syystä ei mene thaluamaani kohtaan, vaan katkaisee tekstin ihan randomilla. Miten ne kuvat pitäisi oikeasti lisätä. Menee hermot..

Kiitos tuhannesti avusta!

Kommentit (3)

Vierailija

En nyt ulkoa muista miten ne linkit siinä tulee, mutta äkkiähän näet siinä kohteen esikatselussa onko oikea, ja pistät sitten vaikka itsellesi ylös mikä se oikea linkki on, niin seuraavat kohteet menee jo sujuvasti.Käytä ihmeessä kuvien ja tekstin erotteluun tyhjiä rivejä eli HTML-kielellä rivinvaihto pari kertaa ennen ja jälkeen kuvien niin selkeytyy ihmeesti. Ostajana mua ainakin ärsyttää jos tekstit ja kuvat poukkoilee ihmeellisesti.

Vierailija

rivinvaihdon komento on >BR<, mutta käännä noi haat/erisuurimerkit toistapäin, tähän ei voi kirjoittaa HTML-koodia eli en voi niitä oikein päin kirjoittaa :)

Uusimmat

Suosituimmat