Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mahtuisiko 98cm lapsi Teutonian Rockyyn?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Heips!Onko kenelläkään kokemusta, että mahtuisiko 98 cm lapsi vielä Teutonian Rocky rattaisiin? Saisin kaverilta edullisesti Rockyt kantokassilla (masuvauvaa varten), ja nyt mietiskelen että mahtuisiko tuo kohta 3v niihin ensi kesänä. Rattaita ei tarvittaisi varmaan kuin 1-2 kertaa (esim. Muumimaassa) ja en viitsisi ostaa pojalle enää " omia" rattaita paria käyttökertaa varten. Meillä ei ole enää muita rattaita kuin rimpulat sateenvarjorattaat (ei selkänojan säätöä ja todella pienet pyörät) ja ne ei kesäreissuilla oikeen riitä. Kiitoksia jos joku viitsii kertoa kokemuksia =)

Kommentit (2)

Vierailija

jos käyttökertoja on 1-2, niin varmasti lapsi sopii mihin vaan :)

Ja Rockyissä istuu vuorenvarmasti -mahtuminen ei ole mikään ongelma.

Toisaalta en itse ehkä välttämättä ottaisi Muumimaahan niitä Rockyja, vaan ne rimpulasattarit ihan vain sen totaalisen väsymisen varalta. Siellä on kuitenkin liikuntaesteisille tarkoitetut kulkuväylät (=metsässäkin puusta tehdyt kulkutiet), joten niillä rimpuloillakin pärjää. 3v. varmasti lähinnä vain juoksentelee sinne tänne, joten rattaat ovat mukana lähinnä varalta, ja kurja rahdata siinä tarkoituksessa isompia rattaita.

Itse muuten hommasin uudet rimpulasattarit, ja kyllä niissäkin kehitys kehittyy. MacLaren Volot oivat aivan loistavat - niissä on mm. tavarakori, hyvä työntöasento, kantohihna ja ihana väri :)

T. 99e köyhempi, mutta sitäkin onnellisempi sattareiden omistaja

Vierailija

....jos tosiaan kyse on kerrasta tai kahdesta :) Meillä tuon kokoinen isoveli istuu joskus 10 m pikkusiskon rattaissa ja aika isolta tuo siellä näyttää. Mutta juu, mahtuu :)

Uusimmat

Suosituimmat