Mitä mieltä olette?

Vierailija

Ystäväni piti mennä naimisiin puolentoista vuoden kuluttua, mutta yhtäkkiä päättikin miehensä kanssa, että menevät syksyllä naimisiin. Ystäväni lopetti juuri huonopalkkaisessa työssä ja mies ei ole löytänyt itselleen töitä, yrittää parhaillaan löytää.Heillä ei siis ole varaa ostaa kuin n. 300 euron sormukset eivätkä he voi kuluttaa häihin paljoo rahaa, koska joutuvat itse ne kustantamaan. Ystäväni kertoi, etteivät he aio edes lähteä mihinkään häämatkalle, koska rahat eivät riitä!!En ole viitsinyt sanoa ystävälleni, mutta en ymmärrä miksi on niin kiire päästä naimisiin kun ei ole siihen varaa? Mikseivät he voisi odottaa sen aikaa, että saisivat rahaa säästöön ja ystäväni saisi8 unelmiensa häät?Mitä mieltä te olette tästä?

Kommentit (8)

Vierailija


Miksi ihmeessä pitäisi naimisiinmenoa lykätä siksi, kun ei ole rahaa?Juhlia voi myöhemminkin, jos isoja bileitä haluaa pitää.Minusta naimsiinmenon ainoa järkevä tarkoitus on lupautua rakastamalleen ihmiselle, juhlia keskinäistä rakkautta. Siihen ei isoja puitteita tarvita!Kyllä minäkin tekisin juuri niin kuin ystäväsi, eli pienellä budjetilla naimisiin, jos lasta yritetään, eikä odottaa vain rahan takia jopa vuosia.

Miksi niin monelle naiselle " päivä prinsessana" on melkeinpä pakkomielle? Tuntuu,että se naimisiinmenon perimmäinen tarkoitus jää juhlien järjestämisen jalkoihin.

Vierailija

Sen takia niitä täytyy juhlistaa kunnolla. Siis juuri sen takia, että se on iso ja merkittävä tapahtuma kun halutaan lupautua toiselle koko loppuelämäksi!ap

Vierailija

Kun ystäväni nimenomaan haluaisi enemmän! Haluaisi isot häät, mutta kun ei ole varaa ja jostain syystä kuitenkin niin kiire.En ymmärrä miksi pitää olla niin kiire naimisiin. Pelkäävätkö ihmiset, että he ehtivät erota ennen kuin menevät naimisiin ja sitten kun ovat naimisissa niin ei enää erotakaan niin helposti...???ap

Vierailija

anna toisten pitää sellaiset häät ku haluaa!mekin mentiin häämatkalle vasta melkein vuoden kuluttua häistä,

tosin ei rahan puutteen takia, mutta kumminkin!!!

Vierailija

En silti tiedä miksi päättivät näin. Mielessäni tosin on käynyt, että johtuisikohan siitä, että haluavat olla naimisissa ennen kuin saavat lapsen. Yrittävät siis parhaillaan saada lasta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat