MILLAINEN SAUVA VAIMOLLE?

Vierailija

Naisilta vinkkejä millainen sauva olisi hyvä ekaksi leikkikaluksi Hänelle ja meille esileikkeihin?

Kommentit (7)

Vierailija


-ei liian iso, jos esileikkikäyttöön!!

-silikoni on hyvä materiaali (esim. Fun Factoryn sauvat hyviä)

-vibraattoria eli värisevää sauvaa varmaan tarkoitat?

-mielestäni hyvä, jos moottori siellä latvassa, tekee kyllä sauvasta vähän kovan

-hyvä, jos sauva on mahdollisimman pehmeä ja joustava, taipuisakin

-muista myös nuuhkia, ettei ole voimakasta ja tai pahaa tuoksuaEsim. Fun Factoryn pikku-myyrä tai joku vastaava voisi olla hyvä

Vierailija

Omista sauvoista pieni (n. 13 cm) ja ohut on paras. Jostain syystä dildo ei saa olla yhtä iso kuin kulli, tuntuu epämiellyttävältä. On pitänyt jo pitkään ostaa pinnasta miellyttävämmän tuntuinen, nykyiset ovat kovaa muovia.Pelkällä dildolla ei kyllä tee mitään, mutta voithan sä sitten hieroa klitorista samalla. Muista ostaa liukkaria ellei jo ole! Tuntuma on todella paljon parempi sen kanssa.

Vierailija

Haista, kokeile kädellä pinnan tuntua ja taipuisuutta. Keskikokoinen on paras, myyjältä saat varmaan neuvoja. Itselläni sellainen delfiinin näköinen sininen sauva, jossa hiljainen moottori, ei surina häiritse;)

Vierailija

Silikonisesta en tykännyt, liian isosta en tykännyt, delfiinistä en tykännyt... minulle sopii parhaiten sellainen hiljainen, ei liian rajusti värisevä vehje.

Vierailija

Sellainen pehmeä, " jelly" tai silikoninen. Ei mitään suonia tms kyhmyjä -ne saattaa vaan repiä ja tuntua epämukavalta. SEllainen sileä pötkylä on paras! Ei ainakaan kovamuovinen tai vain ohuella kumipäälysteellä. On hyvä olla myös taipuisa. JOs on liian iso " kanta" tai jalusta niin se voi käytössä hangata/osua ikävästi klitorikseen.Ja sitten se et onko vibraattori vai vain dildo? Eli millaiseen käyttöön.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat