Jatkuvasti nälkä... Vitaniinin/hivenaineiden puutos?

Vierailija

Nyt viikon verran kestäny jatkuva nälkä... Tuntuu ettei mikään syöminen riitä, tai vie nälkää pois kuin hetkeksi. Ikää 32, en ole raskaana, enkä ylipainoinen (vielä...). Mikähän auttaisi?

Kommentit (6)

Vierailija

kuten vaaleaa viljaa ja sokerisia tai tärkkelyspitoisia ruokia niin ne nostavat nopeasti insuliiniä mutta laskevat yhtä nopeasti jolloin tulee äkkiä nälkäinen olo. Jos laittaisit jotain esimerkkiä syömisistäsi niin näkis paremmin missä on vikaa.

Minä ainakin myönnän olevani sokeririippuvainen, jos syön sitä vähän, hetken päästä tekee taas mieli jotain. Jos en syö sitä ensimmäistäkään, en koko ajan ajattele ruokaa.

Tosin ennen menkkoja mielitekoja riittää ja sehän johtuukin hormoneista.

Vierailija

Aamulla syön yleensä jugurttia, ekalla kahvitunnilla leipää ja teetä/kahvia/kaakaoo. Ruokatunnilla mikrolounas tai kotiruokaa. Iltapaivällä leipää ja jotain juomaa. Kotiin tullessa onkin taas hirveä nälkä... Silloin syön toisen lämpimän ruuan. Illalla onkin sitten jo taas pakko tehdä jotain evästä... Välillä tuntuu etten tee muuta kuin syön... T.AP

Vierailija

väärää ravintoa eli sun solut ei saa sitä mitä ne tarvitsee elääkseen. Syöt jotain sellaista mitä solut ei pysty käyttämään hyväkseen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat