asuuko kukaan tai tietääkö kukaan millainen asuinalue on Kemissä Paattio?

Vierailija

Kommentit (6)

Vierailija

Miten tätä aluetta kuvaisi... Rauhallinen on, auto lähes must, lähin kauppa etelässä karihaaran valintatalo, jossa posti, pohjoisessa Cittari. Rauhallista, mitä nyt hautausmaalla on tänään elämöity .. ;)Välillä tuoksahtaa, tuo botnian tehdas päästelee aina joskus meheviä tuoksuja. Ei ulkomaalaisia, suurin osa muista asukkaista siinä viidenkympin tietämillä, viime vuosina useita uusia nuoria perheitä tullut, kun viiskymppiset ovat muuttaneet muualle.Me pidämme alueesta, ainoastaan noissa rivareissa on vähän häiriöitä, mutta sekin on parissa vuodessa rauhoittunut aika lailla, ei maija enää päivittäin käy... Lentokenttä on vieressä ja se kuuluu, samoin rautatie kuuluu hyvin. Nelosen montusta ei kuulu kuin joskus reikäpäiden kaahaus tai jonkun rekan ujellus.Kaikenkaikkiaan ihan ok-aluetta, viimeisetkin kadut päällystetään tänä kesänä. Vähän syrjässä ollaan, mutta onpahan rauhallista.

Vierailija

Keskiluokkaista, ei mutiaisia tai muita hörhöjä. Viihtyisimpiä kemin kaupunginosista, tosin ei palveluja. Kaikki vähän kaukana, joten auto on oltava. Bussit kyllä kulkevat kahtakin reittiä keskustaan n 30 min välein.

Vierailija

itse olen kemistä, mutta tuo paattio on meille ihan outo alue, ja nyt löysimme sieltä kivan talon, ja ajattelin jos täältä sais vähän tietää, millaista aluetta on!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat