Opettajat HUOMIO! Ideoita kaivataan. Saa toki muutkin vastata..

Vierailija

Mieheni puolesta kyselen. Hän haluaisi muistaa valvontaluokkansa oppilaita valkolakin saavuttamisen johdosta mutta ei keksi millä tavoin. Varmaankin muistaa heitä pankin kautta mutta haluaisi laittaa jotain pientä kivaa mutta silti hyödyllistä vaikka kortin mukana jokaiselle erikseen. Mitä tämä pieni kiva ja hyödyllinen voisi olla? Rahaa siihen ei kuitenkaan saisi upota mielettömiä määriä koska oppilaita on kuitenkin yli 20. Olisiko kenelläkään antaa ideoita?

Kommentit (11)

Vierailija

Täällä meillä päin on tapana muistaa pankin kautta. Pankkiin avataan siis jokaiselle ylioppilaalle " tili" jonne jokainen voi muistaa ja ylioppilaille jaetaan sellaset kortit joista selviää ketkä ovat muistaneet mutta summa ei näy. Vaikea selittää.. :)ap

Vierailija

Mieheni on kyllä huumorintajuinen ja varmaan oppilaatkin sen ymmärtäisivät. Kiitos! Pistetään harkintaan. Olisiko lisää vinkkejä?

Vierailija

Meillä ei oikeasti miehen kanssa pyörinyt mitään ideoita päässä.. Eiköhän näistä löydy jokin kiva jolla voi mies muistaa oppilaitaan. Kiitos!

Vierailija


Miten olis ihan vaan itse tehty kortti, johon kirjoittaisi jotakin kaunista ja kannustavaa kustakin oppilaasta?Tai olisko jotakin valokuvaa kustakin oppilaasta vielä lisäksi?Yksi ruusu jokaiselle?Vaikea mitään tavaraa keksiä, kun tosiaan on 20... Ellei sitten saisi vaikka Iittalan kirkasta kivituikkua vaikka Arabian tehtaanmyymälästä kakkoslaatua halvalla ja paljousalella?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat