päivän ruokavinkki.

Vierailija

Tehtiin tänään nokkoslettuja, ja nirso kolmevuotiaamme oli täysin myyty. Pyysi että tehtäisiin niitä joka päivä, söi varmaan 12 pikkulettua.



On ihan pakko käydä keräämässä talven varalle pakkaseenkin, nyt kun ovat parhaimmillaan. :)

Kommentit (3)

Vierailija

ne ryöpätään parin minuutin ajan, ja sitten silputaan ihan pieniksi. Ihan tavallisen lettutaikinan tein, paitsi että käytin täysjyväjauhoja, ja sitten se nokkossilppu vaan sekaan. Olisko ollut tuoreena jotain puoli litraa niitä nokkosia litran lettutaikinaan, en tarkkaan tiedä kun menee ryöpättynä aika pieneen läjään. Mutta kai sitä voi laittaa silleen " tuntumalla" .



Pakkaseenkin laitan nokkoset ryöpättynä ja silputtuna minigrip-pusseissa.



Nokkonen muuten sisältää esim. rautaa 7-9 kertaisen määrän pinaattiin verrattuna, ja muitakin vitamiineja ja kivennäisaineita aika kunnioitettavat määrät.



Mutta älä kerää mistään tunkiolta tai sellaisesta paikasta; sisältää silloin liikaa nitraatteja.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat