Mitä veikkaatte, saankohan koskaan tätä pakettia? ov

Vierailija

Huusin tuossa puolitoista kuukautta sitten yhden tuotteen ebaystä ja maksoin heti. Ja aloin odottamaan pakettia. Odotin kolme viikkoa ja otin myyjään yhteyttä, että missä mennään jne. ja ei lentoposti kestä kolmea viikkoa Briteistä Suomeen.

Vastausta sai odottaa pari viikkoa ja hän vastasi, että paketti palautui hänelle jostain syystä ja sen osoitelappu oli niin riekaleina, että hän ei tiennyt minne lähettää paketin. Ja lupasi lähettää sen heti uudestaan, kun saa osoitteeni.

Hän sai osoitteeni uudestaan 11. päivä, joten vaikka hän olisi lähettänyt sen parin päivän viiveellä, tuote olisi jo täällä.

Kyseessä on Teletappi talo, jota meidän lapsi odottaa innolla ja joka ikinen aamu saa pettyä, kun postisetä ei tuonutkaan hänelle mitään.

Eikä tuon ikäinen (2v5kk) vielä tajua, miksi joutuu odottamaan.

Kommentit (10)

Vierailija

Lapsi ei tänään muistanut koko postia, mutta itseä alkaa todellakin vituttamaan. Myyjä ei edelleenkään vastaa viesteihin ja taloa ei kuulu.

Vierailija

Mutta Briteistä on aina tullut maksimissaan viidessä päivässä. Ja vaikka myyjä ei kävisikään koneella joka päivä, niin kyllä tässä ajassa pitäisi ehtiä vastata viesteihin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat