Ehdottakaa, mitä tehdä polttareissa pk-seudulla?

Vierailija

KIITOS! Nyt ovat hyvät neuvot tarpeen!

Kommentit (1)

Vierailija


Olin kaasona viimevuonna ja yksi onnistunut juttu oli " taitolento"

Oli ensikertalaiselle mieleen painuva muisto ja tykkäsi kovasti.. Ainoa negatiivinen puoli oli tietysti hinta, mutta oli sen väärti, sellaista kun ei tavallinen pulliainen saata tehdä edes koko elämänsä aikana.

Morsiussauna on aika suosittu, teimme senkin.. minä tein jalkahoidon ja toinen ystävistä intialaisen päähieronnan ja illalla juhlimaan kaupungille..

yksi hauska juttu oli (ei sinänsä liity aiheeseen, mutta teimme polttari päivän alussa kirjallisen " sopimuksen" pollttari sankarittarelle,jossa hän lupaa toteuttaa kaiken mitä häneltä vaaditaan ja että me järjestäjät olemme vastuuvapautettuja.. illan tapahtumista jne... siis pilkesilmäkulmassa tehty paperi, jolla sai sankaritarta hieman " varpailleen"

muutakin oli puuhia, mutta meillä oli kiva ilta, ainiin kävimme kirppikseltä ostamassa kauheita rytkyjä ja koruja ja idea oli se, että morsian tutustuu tulevaan..eli pukeutumalla anopikseen.., me annoimme hänen kuvitella jonkin aikaa,että joutuu lähtee kaupungille niissä hirvityksissä ja olipa onnellinen, kun ilmoitimme ,että nyt saat vaihtaa vähän vetävämpiin vaatteisiin...näin meillä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat