Musta on oikeasti pelottavaa, että IS:n keskustelupalstalla

Vierailija

keskustelussa " Missä kaupungissa ensi vuoden viisut järjestetään?" niin moni on OIKEASTI sitä mieltä, että viisut pitäisi järjestää jossain helvetin kuusessa (=Lapissa, Rovaniemellä tms.). Ainoa realistinen vaihtoehto on Helsinki, ei muuta mahdollisuutta ole eikä sellaista kukaan järkevä edes ajattele!Huoh. Kyllä saa taas hävetä ensi vuonna suomalaisuuttaan.

Sivut

Kommentit (62)

Vierailija

että juhlat pitäisi nimenomaan järjestää Helsingissä, vaan siitä, että se nyt maantieteellisesti on helpoin paikka järjestää viisut. Riittävästi hotelleja, isot areenat, lentokoneella pääsee kätevimmin, kun ei tarvitse vaihtaa konetta Helsingissä jne.Uskoisin, että on kyse ihan tällaisista käytännön asioista.

Vierailija

En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa. Suomen sääolosuhteet eivät salli missään vaiheessa vuotta ulkoilmaviisujen järjestämistä. Miettikää vaan viime kesän MM-kisoja (ja muuten, etenkin niitä avajaisia - hommataan sama porukka organisoimaan myös viisuja niin avot! :D)!Ap

Vierailija

olis kutsua jäämeren rannalle vaikka, mutta hyvä kun Helsinkiinkään mahtuu tarpeeksi väkeä - ei meillä ole varauduttu noin isoihin tapahtumiin.

T. Helsinkiläinen

Vierailija

Kyllä kaupunkihuvitukset yöelämineen on lähempänä tavallisen eurotallaajan sydäntä, ihme hörhöjä olette kun luulette että kaikki on aivan lääpällään johonkin helvetin vaivaiskoivuihin ja tuntureihin, vau...

Kyllä se on aivan erityinen ihmistyyppi jota tuo erämaa eksotiikka ja metsässä samoilu kiinnostaa!

Vierailija

ja taas halutaan antaa metsäläis-suomalaiskuvaa, niinkö??

nokea naamaan ja heiniä kenkiin, nunnukaa nunnuka loilaa loilaa.

Otetaan stagelle sauna ja Turkka saa ohjata 7-veljestä euroviisu version, ja räkä lentää!

Oi miten suomalaista je eksoottista sopisi hyvin " lapin eksotiikkaan"

Vierailija

Vittu, että Rovaniemi onkin erämaata ja joo sääskiä onki ihan helvetisti.. Argh!! On siellä sääskiä, mutta melkosen vähän verrattuna siihen teijän erämaahan..Ei kai niitä kisoja voi missään roissa järjestää.. Hyvä, että saadaan ees sinne Helsinkiin se porukka mahtumaan..Olis roissa baaria ja vilskettä... Mutta ei sitä nyt herranen aika.. hoih.. Etelänpellet on saaneet nyt jonku astumaan varpailleen.." Siis täh! Ne kisat piti olla täällä, mun piti jo varata liputkin, enhän mä nyt voi sitten sinne lähteeeeee.." Te vaan ootte niin perkeleen tottuneet siihen, että teille kaikki tuodaan tarjottimelle.. Perkele! Ottaa niin päähän ku ootte niin vitun " bätre folkkia"

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Kyllä on pikkasen sivistymätöntä porukkaa.. Järkiperäiset perustelut hyväksyn kyllä, mutta tuollaiset erämaamökkipuheet on pelkkää provosoimista!!Rovaniemellä on paljon sitä mitä ei Helsingistä löydy.. Liene ensimmäinen selviää jo tästä ketjusta.. Suvaitsevaisuus! Sivistys! Yleistieto!=Käytöstavat!!

Vierailija

Suomi on kaukana muusta euroopasta; Helsinkiinkin on pitkä matka. Saatika sitten jonnekin Lappiin! Eikä siellä ole viisuturisteille MITÄÄN. Ei majoitustiloja (erämaamökit...*REPS*), ei viihdettä, ei ruokapaikkoja, ei ELÄMÄÄ! En ole Helsingistä, vaan Keski-Suomesta.Ap

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat