Lapsen vaatteiden merkitseminen päiväkotiin?

Vierailija

Miten olette merkinneet lastenne vaatteet päiväkotiin mennessä?Muistelisin, että jostain on saanut tilata sellaisia nimellä varustettuja ja vaatteisiin ommeltavia lappusia. Mutta mistä niitä mahtaa nykyään saada vai onko teillä muilla kätevämpiä konsteja?

Kommentit (7)

Vierailija

mutta en jaksanut alkaa värkätä niiden kanssa. Pesulappuun tai sit vaatteessa valmiina olevaan nimilappuun kirjoittamalla homma sujuu helposti ja kätevästi.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ja vinkkinä se, että jos suunnitelmissa on useampi tenava, kannattaa nuo nimilaput tilata pelkällä sukunimellä ;)
On aika kauheaa tulla vieraaseen paikkaan lyhyeksi aikaa töihin ja yrittää keksiä, kenen vaate tämä jossa lukee " Virtanen" on... Päiväkodeissa on sen verran paljon vaihtuvuutta henkilökunnassa, että heidän työtään helpottaa, jos vaatteissa on etunimi, sillä välttämättä lasten sukunimiä ei ehdi sijaisuuden aikana edes kuulla, saati oppia muistamaan. Tietysti perheelle on helpompaa nimikoida vaatteet vain kerran, mutta on se toisaalta heidänkin etunsa, jos henkilökunta osaa laittaa vaatteet oikeisiin lokeroihin. :)

Vierailija

apteekin kangaslaastari ja veden kestävä tussi. Pysyy pesussa hyvin ja nimikointi onnistuu helposti sukkiin ja tumppuihin yms. Ei ole kovin iso homma, kunei tarvii ommella.

Vierailija

Ja sieltä löytyy ;) Kannattaa tosiaan merkata ne vaatteet ja varsinkin ulkovaatteet, hanskat ja sen sellaiset, sillä ne ovat eniten käytössä ja myös hukkuvat helpoiten...Itse olen merkinnyt suurimman osan vaatteista ihan siihen kokolappuun kirjoittamalla vedenpitävällä tussilla. Joihinkin vaatteisiin nuo niminauhat ovat hyviä, kuten villavaatteisiin ja sukkiin.Ja vinkkinä se, että jos suunnitelmissa on useampi tenava, kannattaa nuo nimilaput tilata pelkällä sukunimellä ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat