Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

rfsu raskaustesti (citymarket) KOKEMUKSIA!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ostin cittarista näitä testejä, ennen siellä on ollut jotain eri merkkisiä, joten näistä ei oo vielä kokemusta.

Tein just testin ja siihen tuli testi ajan sisällä (5 min.) hyvin ohut, mutta huonossakin valaistuksessa selvästi erottuva viiva. En nyt oikein saa selvää onko viivassa väriä vai ei.

Onkohan kellään kokemuksia näkyykö tässä testissä helposti viivanpaikkaa? kun esim. apteekin testissä on joskus selvä viivanpaikka. Ei vaan voi uskoa, että voisi olla haamu.

Kommentit (3)

Vierailija

Alkoivatko menkat ati teitkö lisää testejä?!Itseäni kiinnostaa asia kovasti, sillä tein eilen aamulla RFSU-testin ja myös minulle tuli siihen väritön toinen viiva. Olen nyt ihmeissäni mitä tuo viiva tarkoittaa - raskaana vai ei...Olisi kiva kuulla miten päin asia sinulla meni! Muidenkin kommentit tietenkin tosi tervetulleita.

Vierailija

Aikoinani testasin just tuolla testillä ja kyllä se plussa ainakin piti paikkansa. Muistaakseni oli silloinkin aika haalea viiva, mutta plussa oli (nyt ko. vauva on jo 1v8kk pikkupoika).

Vierailija

Että kyllä se taisi nega olla. Ärsyttää vaan todella paljon, kun se viiva oli niin selkee, että laittavat tuollaisia testejä myyntiin. Tein seuraavana aamuna myös pakkauksessa olleen toisen testin ja siihenkin tuli viiva, mutta erimerkkiseen testiin ei.

Uusimmat

Suosituimmat