Nyt parhaat kesälomapaikat kaikkien tietoon!!!

Vierailija

Eli lapsia meillä kolme 9, 5 ja 2. Ja asuntoautolla ollaan lähdössä. Jotain kivaa ja vähän erilaista kaivattais reissulle. Laittakaapa pinoon niitä parhaita paikkoja ja niitä, joita ei joka esitteestä löydä. KIITOS tosi paljon!!!!!

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Ollaan muutamana kesänä reissattu sillä asuntoautolla enkä todellakaan halua niihin ns. Topcamping-alueille. Siksikin kyselen täältä, josko kokemuksia on niistä sivuteiden leirintäalueista. Netistä kattelen valmiiks jotain, ettei tarvi mennä mm. Kalajoelle tai Rauhalahteen. Toi Ahvenlampi kuulosti kivalta. Lisää vaan kokemuksia, hyviä ja huonoja. Power Parkissa ollaan käyty kerran, mutta lapset ei oo mitään hurjapäitä, joten sikäli huvipuisto puoli ei niitä kiinnostanu. Leirintäalueen takia voidaan kyllä mennä uudestaankin.

Ap

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


.

Kankaanpään lähellä on myös joku mukava lapsiperhepaikka jossa on iso uima-allas. En muista nimeä, ollaan kierretty niin monta vuotta asuntovaunulla ettei enää kaikkien paikkojen nimi muistu mieleen.
Vierailija

Launeen perhepuistoon ja samalla Yli-Marolan eläinpihalle.Ei näitä varten kannata vartavasten Rovaniemeltä tulla, mutta lähistöltä kannattaa käydä. Tai ohi ajaessa.Molemmat ovat ilmaisia ja kävelymatkan päässä toisistaan. Puisto on normaalia isompi leikkipaikka, jossa myös vessa ja muita sisätiloja.

On tekemistä isommillekin, kun on isoja liukumäkiä ja hämähäkinverkko yms.

Eläinpuistossa tuttuja kotieläimiä, kanoja, lehmä, lampaita, possuja yms. (on muistaakseni maanantaina kiinni, mutta aikataulut näkyvät netistä)

Vierailija

Yyteri on niin upea paikka hiekkadyyneineen ja ihan rannan tuntumassa on tosi mukava camping-alue. Ei mikään luksus, mutta upea ympäristö kruunaa kaiken. Ja Porissa on Kirjurinluodolla aivan mainio Pelle Hermannin leikkipuisto -ilmainen tietysti- jossa on vaikka mitä kivaa lapsille ja alueella on myös mukava kahvila lastenhoitomahdollisuuksineen.

Vierailija

Kalajärvi Seinäjoen lähistöllä. SF caravan suosittelee.

Kankaanpään lähellä on myös joku mukava lapsiperhepaikka jossa on iso uima-allas. En muista nimeä, ollaan kierretty niin monta vuotta asuntovaunulla ettei enää kaikkien paikkojen nimi muistu mieleen.

Vierailija

Manamasalo Oulujärvellä on mukava paikka lapsiperheelle. Kaunis alue järven rannalla. Siisti ja paljon lapsiperheitä. Jos on polkupyörät mukana siellä on tosi mukavia pyöräilyreittejä metsissä.

Dinosauria Mikkelissä ihan yes vaikka ehkä vähän ränsistynyt. Leirintäalue on ihan vieressä ja leirintäalueen toisella puolella on vauhtipuisto eli täällä kuluu rattoisasti muutama päivä.

Mitään ns. viiden tähden alueita en suosittele : Rauhanlahti, Kalajoki jne on aivan hirveitä paikkoja, paljon porukkaa ja mikään ei toimi, vessat ja suohkut sellaisessa kunnossa että ei kehtaa mennä (kuvitelkaa, siivotaan kerran päivässä ja porukkaa on tuhansia, suihkuista puolet aina rikki jne) mistä ihmeestä ovat ne tähdet saaneet ?

Vierailija

on Power Park Yli-härmässä. Ihan kuin muusta maailmasta kuin suomen muut campingalueet. Niin siisti paikka, ei roskan roskaa (eikä rikkaruohoa) missään. Asuntovanupaikat asfaltoitu, nurmikko vimpan päälle siisti. Ja huoltorakennus sitten: kymmeniä ruuanlaittopaikkoja mikroineen ja astianpesukoneineen. Kymmeniä pesukoneita ja kuinvausrumpuja ILMAISESSA käytössä. Ja yksikään ei ole rikki ! Saunat, vessat ja yleiset tilat siistimpiä kuin kotona. ISO uima-allas käytössä kaikille ilmaiseksi. Ja asuntovaununhuoltohalli on myös, parempi kuin asuntovaunuliikkeissä. Ilmaisessa käytössä.

Ja tietenkin huvituksina Power Park huvipuisto joka on viimeisen päälle tehti ja SIISTI. Lisäksi Euroopan suurin sisäcarting rata ja myös ulkorata. Lapset tykkää (ja aikuiset)

Kantsii muuten varata etukäteen paikka, muuten sinne ei pääse

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat