Perustelkaa mulle miksi kannattaisi ostaa Tripp Trapp-tuoli.

Vierailija

Harkitsen ostoa..Minttuli

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Ekologinen: menee omassa perheessä monta vuotta ja senkin jälkeen kelpaa eteenpäin.Muuntuu, kasvaa lapsen mukana, ei mene helposti rikki, ei keikkaa. Niin, ja aika pienikin vauva voi jo hetken istua siinä.

Vierailija

lastentarvikkeisiin. Ja oma piltti ei joudu istumaan edullisemmassa tuolissa kuin naapurin piltti. Tavallinen tuoli näyttäisi köyhäilyltä ja siltä että pihistelette lapsen kustannuksella.

Vierailija

tytöllä olisi joka päivä pää halki tavallisen syöttötuolin kanssa, jos unohtaisin väistää tuolin kauemmas pöydästä. Ipana kun potkaisee heti syötön alkajaisiksi pöydän reunasta tuolia vauhdilla taaksepäin. Kun tuolinjalat sitten tökkäävät lattialaatan saumaan, tavallinen tuoli kaatuu kolisten selälleen. TrippTrapp liukuu saumojen yli eikä ole kertaakaan meinannutkaan kaatua.

Vierailija

Meillä tripp trapp ja on ollut erittäin hyvä, vaikka se hinnakas onkin kaikkineen vauvaseitteinee. erittäin pitkä kestoinen, ei keiku ja seittemän vuoden takuu... Helppo myydä eteenpän...

Vierailija

Meillä on tripp trapp, sekä emman vastaava ja molemmat käytössä ihan samanlaisia. Eli jos nyt ensimmäistä lähtisin ostamaan, ostaisin varmaan tuon emman mallin. on paljon halvempi ja ajaa saman asian.

Vierailija

Lainaus:

Karsea 70-lukuinen kolho rumilus, jota kukaan ei oikeasti käytä "tavallisena tuolina", eihän siinä voi edes istua.
Kummallinen vartalo sulla, jollet siinä istumaan kykene ;)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat