3-vuotias tyttäreni on ihan hulluna Lordiin! :)

Vierailija

Se haluaa kokoajan kuunnella sitä niitten viisukappaletta ja hyräilee mukana.Se on kyllä hevonkukkua väite, että muksut pelkää näitä hemmoja.

Ei toki pidä yleistää, mutta kyllä kaikki mun tuntemat lapset on ollut ihan hulluina näihin :)Meidän 1,6 vuotias poikakin mossaa antaumuksella aina tahdissa.

Kommentit (7)

Vierailija

Ystäväni samanikäinen tyttö pelkää Lordia, sanoo heitä möröiksi - tosin pelkää aika montaa muutakin asiaa aina puhuvasta teddykarhusta lähtien. Toisen ystäväni 2.5v. tyttö tanssahteli poikani kanssa tänään Lordin tahdissa.

Vierailija

ihan haltioissaan lordista.Olin aivan varma, että pitää sensuroida kaikki, koska lapsi on äärimmäisen herkkä - ei ole tottunut lastenohjelmiin ja esim leppoisimmat disneyt aiheuttavat pelkoa.....Näki sitten sattumalta suomen kuvalehden kannessa lordin kuvan ja halusi nähdä lisää ihan innoissaan. Lopulta katsoimme netistä viisuesiintymisen. Nyt koko illan oli lordi ja lauloi mikrofoniin, vielä sängyssä sanoi että kun ne siivet oli niin hienot.Ei lapset tuollaisia örkkejä pelkää, se on vanhempien kammoksunta mikä aiheuttaa ongelmia.

Vierailija

niin Lordisa eivät pelkää. Olin ihan varma, että niiltä pitää Lordi sensuroida, etteivät näe pahoja unia, mutta väärässä olin.

Lapset ovat 3,5v ja 1v 8kk. (tyttöjä).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat