Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

jos menet kylään kaverisi luokse ja lapsi tuo sinulle kirjan, kun juttelet ystäväsi kanssa

Vierailija

ja sanoo että lue, niin luetko sen?

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

kärttyisenä ja kipeänä, kun joku muija raahasi riehuvat vekaransa sinne lattialle istumaan ja laulamaan kumbaijaa. Oli kuin joku ex tempore päiväkoti. Ja sitten vielä kaikki lapset lutkuttivat tuttia, vaikka vanhin osasi jo lukea... Ja sitten vielä kun yksi vekaroista alkoi kitisemään, äiti lähetti toisen hakemaan jotain autosta, ja se tuli takaisin semmoisen helvetinison likaisen unirätin kanssa, jonka yksi sitten kietoi naamalleen, ja alkoi peukaloa lutkuttamaan... No joo, kirjan hiljakseen lukeminen ei haittaa tietty. ;)

Vierailija

Tilanteesta, saatan lukeakin jos ei ole kesken joku aikusten keskustelu. Ei se yksi kirja aikaa vie paljoa ja ole suuri vaiva. Toisinaan sanon että juuri nyt ei ole sopiva hetki mutta katotaan myöhemmin.

Vierailija

että äiti lukee myöhemmin, mutta jos kylässä ja kirja ei ole kovin pitkä ja sellainen, jota kotona ei ole, luen jos se sopii kuvioon.

Vierailija

Mutta en olisi lukenut kirjaa.Lapset eivät saa alkaa määräämään aikuisia. Samoin, lasten on opittava odottamaan puhevuoroaan, kun aikuiset puhuvat. Tätä kohtaa ollaan opeteltu kohta 9 vuotta.

Vierailija

Mä varmaan lukisin, jos kirja olis hyvä eikä kovin paksu. Mitään romaania en kyllä alkais lukea, paitsi jos omalla kaverilla olis tosi tylsät jutut. Mutta eihän se tarkoita, että kaikkien tarttis lukea, fiilispohjalta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat