Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Asuinymparisto ja kaverit -miten paljon on merkitysta kouluikaisten kanssa- tarkoitan,etta onko tarkeaa etta kaverit on mahdollisimman lahe...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

liikkuuko teidän lapset jo alaluokilla pitempiäkinmatkoja kavereiden luo?

Kommentit (3)

Vierailija

Meidän ekan luokkansa päättävä tyttö pyöräilee kavereidensa luo n. 500m-1 km:n säteellä. Ihan pihapiirissä ei ketään asu vaan kavereiden luo täytyy erikseen lähteä. Aloitti kavereiden luona yksin käymisen viime kesänä eli eskarin jälkeen ja talvella kulki kävellen. Kaverit on tosi tärkeitä samoin kun se että saa itse mennä. Asutaan rauhallisella pientaloalueella.

Vierailija

asuisi.Turvalliset matkat rauhoitavat vanhempan mieltä. Aina ei ole kuitenkaan taattu, että yhteiset pelit synkkaisi ihan lähinaapurin lasten kanssa.

Vierailija

Nykyään asumme isossa kerrostalossa, korttelissa asuu moniakin lapsia, mutta naapurit ei tunne toisiaan ja lapset ei leiki " kaikki kaikkien kanssa" . Onneksi kuitenkin joku kaveri aina pihasta löytyy. Asuimme myös jokin aika väliaikaisesti rivitalossa, missä lapsellemme ei ollut yhtään leikkikaveria pihassa, kaikki kaverit asuivat 1-2km päässä. Lapsesta meinasi tulla oikea kotikissa, kun kavereita ei ollut lähistöllä, siksi muutimmekin tähän nykyiseen isoon kerrostaloon, että lapsella olisi kavereita enemmän lähellä.

Uusimmat

Suosituimmat